Forum Gry > Inne gry

Supremacy 1914 - Pierwsza Wojna Światowa po raz trzeci :P

<< < (4/5) > >>

Doom:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 14, 2013, 22:39:24 ---Dawaj Isen, zobaczymy kto jest lepszym dyplomata :) Gra nie pozera wcale tak duzo czasu, dopiero pod koniec trzeba troche przysiasc, ale i tak do tego etapu nie dozyjesz ^^ I da sie grac przez przegladarke, wiec nawet w Twojej korporacji znajdziesz te pare minut dziennie zeby poklikac.

--- Koniec cytatu ---
Łżesz, a raczej mijasz się z prawdą. Tyklko na poczatku tak powiedzmy do tygodnia to jest małoczasochłonne, potem to jest kampa non stop z przyciskiem odświerzania stanau mapy żeby reagowac na przeciwników

Ptysiu:

--- Cytat: Doom w Listopad 15, 2013, 17:33:20 ---Łżesz, a raczej mijasz się z prawdą. Tyklko na poczatku tak powiedzmy do tygodnia to jest małoczasochłonne, potem to jest kampa non stop z przyciskiem odświerzania stanau mapy żeby reagowac na przeciwników

--- Koniec cytatu ---

Co nie przeszkadzało Ci walczyć do samego końca :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Doom w Listopad 15, 2013, 17:33:20 ---Łżesz, a raczej mijasz się z prawdą. Tyklko na poczatku tak powiedzmy do tygodnia to jest małoczasochłonne, potem to jest kampa non stop z przyciskiem odświerzania stanau mapy żeby reagowac na przeciwników

--- Koniec cytatu ---
Ciii... Nie odstraszaj chetnych :>
Ameryka Pld brzmi ciekawie, ale jednak jestem za klasyka, czyli Europa 1914. Wrzuce infola o grze na c0venowym forum, moze jeszcze pare osob sie skusi.

Doom:

--- Cytat: Ptysiu w Listopad 15, 2013, 21:27:21 ---Co nie przeszkadzało Ci walczyć do samego końca :)

--- Koniec cytatu ---
Specyfika mojej pracy mw tamtym czasie, teraz by mi się nie udało

Centurion:
Mnie skreślcie, nie mam czasu i chęci kampić kompa 24/7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej