Eve Online > NoobGarten

Czy jest sens grać w EvE solo?

<< < (20/26) > >>

Isengrim:
Jak Janowi Morgersternowi przejdzie ochota na ~elitelowsecpvp~ to możecie wpaść do Everyshore i zobaczyć, jak wygląda solo pvp w niemilicyjnym lowsecu. :) Oczywiście i tam można spotkać bloba, hotdropy, a Twoją najczęstszą ofiarą będa nooby w Catalystach na pasku... ale zdarzają się i takie perełki:

http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=20710669

(w ogóle przejrzyjcie kille Jelmata, Jana Morgensterna... boki można zrywać).

Soulscream:

--- Cytat: Proxima w Grudzień 05, 2013, 10:53:43 ---Nie wiem, nie znam... Ale z opisu wynika, że fajna dziewczyna ;p hehehe

--- Koniec cytatu ---

No no, dosłownie przezajebista :D

(not)

Nie będę się uzewnętrzniał, ale ściąć głowę bym ściął.

Proxima Alland:
Dawaj fotę, to wyczytam z jej oczu co to za jedna :D

Isengrim:
Forum dla nerdów grających w Internet Spaceships jest znakomitym miejscem do dzielenia się swoimi przemyśleniami na temat nieudanych inwestycji emocjonalnych.  >:D

vaderhammer:
Z tymi misjami i WoWem to swieta prawda... moj kumpel kiedys mnie zaprosil, co bym sobie zobaczyl jak wyglada gra w WoWa na super wysokim poziomie..
I pokazal mi jakiegos questa, gdzie latal na latawcu i bombardowal jakichs biednych NPCow. Nudne do wyrzygania. Pytam go, po cholere robi tego questa, czy nie ma jakichs ciekawszych. A on na to, ze ta jest prosta i dobrze sie na niej zarabia, a inne "dniowki" [czy jakos tak] sa trudniejsze i dluzej trwaja. Oczywiscie zapytalem, co to takiego ta "dniowka", a on na to, ze to misja, ktora mozna zrobic max raz dziennie.... I on ta misje robi juz codziennie od... nie pamietam dokladnie, ale cos 3 miesiecy!!..
Szczena mi opadla i oczy wylazly z orbit jak to uslyszalem :)

Tak ze patrzac pod tym katem to faktycznie mozna na Misjonarzy popatrzec z innej perspektywy....
biedacy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej