Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens grać w EvE solo?
Soulscream:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 04, 2013, 11:42:20 ---Wow... Dzięki!
No nic, to w takim razie, nie pozostaje mi nic innego, jak zaprosić Cię, na piwo/wino/kawę (niepotrzebne skreślić) i miłą pogawędkę w zaciszu TS.. ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak już chcesz zapraszać na coś do wypicia to nie lepiej w 4 oczy ?
Proxima Alland:
Na TS w 4 "uszy" :D Mam swój prywatny kanalik... :P ;)
Soulscream:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 04, 2013, 12:01:44 ---Na TS w 4 "uszy" :D Mam swój prywatny kanalik... :P ;)
--- Koniec cytatu ---
Meh, to w takim razie na cholerę się umawiać na coś do picia. Dziwne pojecie spotkania się na coś do picia masz ;).
Proxima Alland:
Hehehe, no nie wiem. Normalne.
Liczy się to, co mamy do powiedzenia...
Poza tym wiesz, mąż by mnie zbił, jak bym tak się na picie po forach umawiała ;p
A ja chodzę tak daleko, na ile łańcuch pozwoli... Taki już los, nas kobiet...
lol
Neb:
Piracenie dla kasy to cholernie ciezki kawalek chleba, nielicznym przypada to do gustu, sam szczerze przyznam, ze probowalem od pierwszych dni gry w eve, ale zupelnie nie wychodzilo ;). Zaczelo dopiero, kiedy dolaczylem do Kozy, wtedy corpa pirackiego, stacjonujacego w okolicach Boseny. Probowalem pozniej jeszcze pare razy, ale w sumie bez sukcesow, gdybym dzis mial zaczynac jako pirat, pewnie byloby znacznie latwiej, w koncu mozliwosci jakie daja WH w samym przemieszczaniu sie sa dla piratow idealne.
Proxima jednak bedac na Twoim miejscu, najpierw sprobowalbym czegos prostszego, aby w ogole ogarnac sie chociaz troche w PvP.
Btw. film ktory nakrecil mnie do zabawy w piracenie i pvp ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ndie9pUNNiA
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej