Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens grać w EvE solo?
SokoleOko:
--- Cytat: Dux w Grudzień 03, 2013, 16:46:39 ---Ale Ja PROTESTUJE
przeciw utożsamianiu low wyłącznie z terenami milicyjnymi >:(
Bo poza FW, to latanie niewiele się różni od tego co masz w npc 00. Przynajmniej jeśli chodzi o doktrynę fitowania statków. Wiadomo, że nie ma baniek i są sentry, jest też mniej ludnie (przynajmniej biorąc pod uwagę czasy, gdy latałem po syndykaci), ale pchanie się tam na polowanie bez dopalacza jest lekko .... ekhm.
8)
--- Koniec cytatu ---
Był taki cytat chyba Biblii "Nadejdzie czas, gdy człowiek zobaczywszy ślady drugiego człowieka będzie je całował, bo tak będzie samotny". To pisano właśnie z myślą o takim nie-milicyjnym lowsecu :)
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 03, 2013, 18:51:47 ---Był taki cytat chyba Biblii "Nadejdzie czas, gdy człowiek zobaczywszy ślady drugiego człowieka będzie je całował, bo tak będzie samotny". To pisano właśnie z myślą o takim nie-milicyjnym lowsecu :)
--- Koniec cytatu ---
Chyba o nullsecu :~)
SokoleOko:
Nieee... w 0.0 są chociaż boty :D
Proxima Alland:
No tak... hazardzistka, dodajcie jeszcze nimfomanka, alhoholiczka, i już mam niezłe CV dla piratki ^^ Nie ma jak pracować na swoją reputację.
Dzięki też za słowa uznania w sprawie wyciągania kasy. BTW, Szkoda, że nie można ot tak nawiązać połączenia głosowego z innym graczem. Byłoby ciekawiej... ;)
@Colonel,
Tak po cichu liczyłam, że się odezwiesz :D Już się biorę za czytanie :D
SokoleOko:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 04, 2013, 09:04:19 ---BTW, Szkoda, że nie można ot tak nawiązać połączenia głosowego z innym graczem. Byłoby ciekawiej... ;)
--- Koniec cytatu ---
Można - każdy chat (z wyjątkiem korpowego/aliansowego) możesz przekształcić w Eve-Voice. Poszukaj opcji "Join audio" w menu na szczycie okna chatu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej