Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens grać w EvE solo?
Centurion:
My nie chcemy hazardzistki :P
Xeovar:
--- Cytat: Centurion w Grudzień 03, 2013, 16:13:01 ---My nie chcemy hazardzistki :P
--- Koniec cytatu ---
Gdybyś to napisał o facecie, może bym uwierzył ;) Ale o kobiecie w EVE ? nie ma chuja...... :D
Azbuga:
nie ma chuja - ergo - każdy cie przygarnie :) hehe
a co do kasy - proxima - jesteś w stanie wyciągnąć miliard na pokera od użytkowników centrali :) z kasą w eve to ty nie bedziesz miała problemu
Dux:
Ale Ja PROTESTUJE
przeciw utożsamianiu low wyłącznie z terenami milicyjnymi >:(
Bo poza FW, to latanie niewiele się różni od tego co masz w npc 00. Przynajmniej jeśli chodzi o doktrynę fitowania statków. Wiadomo, że nie ma baniek i są sentry, jest też mniej ludnie (przynajmniej biorąc pod uwagę czasy, gdy latałem po syndykaci), ale pchanie się tam na polowanie bez dopalacza jest lekko .... ekhm.
8)
Colonel:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 03, 2013, 09:42:19 ---Czy mógłby mi ktoś poopowiadać... Wiecie tak jak siada się wieczorem przy ognisku z piwkiem... Jak to jest być piratem? Piratem solistą? Nie zakładam nowego, bo w sumie ten temat jest bardzo podobny. Szkoda, że umarł w pewnym momencie.
Jak to wygląda od strony technicznej? I ogólnie.
Ja bym się przygotowała tak: Odłożyłabym sobie jakąś niezłą sumkę na start. Złożyła sobie kilka gotowych statków. Zakupiła zapas wszystkiego co będzie potrzebne. Do tego, oczywiście alt, na stałe. Wyskillowany tak, by niezauważony mógł do mnie dolecieć z zapasami oraz tak, by mógł czekać na zebranie i przewiezienie łupów do Hi-sec.
Dodatkowo alt będzie pracował sobie na pasku i ewentualnie oblatywał posy.
No i mam to wszystko. Siebie w morderczej maszynie i alta w covertowym transportowcu. Co dalej? Jak przygotować teren, gdzie mieszkać. Bo ja mogę siedzieć w przestrzeni ale logout przenosi mnie do stacji i co wtedy? Poza tym gdzieś trzeba fitować statki.
Nigdzie o tym nie piszą. Jak to jest tajemnica piratów, to napiszcie mi na PW. ;)
--- Koniec cytatu ---
to na poczatek:
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=12198.0
cos wiecej napisze jutro, niestety nie dysponuje teraz czasem...
Btw,
Piractwo to nie jest wyjść po obiedzie na podwórko żeby komuś łomot spuścić
Piractwo to być na podwórku i spuścić komus łomot żeby zjeść obiad.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej