Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens grać w EvE solo?
SokoleOko:
Jabłka i pomarańcze, Azbuga.
--- Cytat: Azbuga w Grudzień 03, 2013, 11:44:38 ---90% moich fitów na fretki jest bez propa :)
--- Koniec cytatu ---
Mimo, że rozumiem mechanikę czegoś takiego - jump gate wrzuca Ci cel jak jakiś podajnik piłek do treningu tenisa - to jednak nadal takie PvP dla mnie wygląda mniej więcej tak:
Cytując klasyka "To jest piękne, ale to nie jest wojna" :P
Azbuga:
haha - a ja zawsze bardziej myślałem o tym jak o rybie która leży przy dnie z jedną mała witką na przynętę a jak coś podpłynie to się rzuca i zjada :)
Proxima Alland:
Oj, ale co mnie obchodzi czym lata ten Norwid? Skoro to jest kiepskie to tylko jego strata...
Nie chodzi mi o RPG, pisałam już w "recenzji" EVE, że RPG w EVE jest samo w sobie. Tzn nie trzeba odgrywać ról, wystarczy być sobą i grać. Gra jest sama w sobie grą i jej mechaniką. Więc nic nie psuje klimatu.
Panowie, zlitujcie się. Napiszcie mi jak to ma wyglądać. Łopatologicznie, bez dywagacji. Tak bym mogła sobie zaplanować co robię krok po kroku. Uwzględniając w szczególności, punkty, które wymieniłam w pytaniu.
Jak wam się nie chce czy coś to spoko :D
Ps: Wiem kto to jest C.K Norwid ;D
FITTIpalti:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 03, 2013, 11:12:09 ---Latam drożej, bo frytką (czy czymś wielkości frytki) ciężko jest zabić coś w 0.0.
--- Koniec cytatu ---
Sokole przerażające jak mało wiesz o Eve, no może poza polityką w Eve 8)
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=95972
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=95881
SokoleOko:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 03, 2013, 13:00:42 ---Panowie, zlitujcie się. Napiszcie mi jak to ma wyglądać. Łopatologicznie, bez dywagacji
--- Koniec cytatu ---
Proszę bardzo.
1. Dać sobie spokój z piractwem.
2. Jak Cię interesuje PvP - poszukać korpa, który się tym zajmuje - najlepiej na poziomie skirmish (czyli tak do 50 osób we flocie).
3. Co kilka miesięcy przeskakiwać do lepszego korpa, kontynuując ten kierunek.
4. Starać się latać solo w miarę możliwości (SP).
--- Cytat: FITTIpalti w Grudzień 03, 2013, 13:08:29 ---Sokole przerażające jak mało wiesz o Eve, no może poza polityką w Eve 8)
--- Koniec cytatu ---
Fitti, przeraża mnie jak bardzo mało rozumiesz z tekstu pisanego.
FRYTKĄ. JEDNĄ FRYTKĄ ciężko coś zabić. A Ty mi tu wklejasz cały "zestaw powiększony z podwójnymi frytkami" :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej