Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens grać w EvE solo?
vaderhammer:
Gornikow to lepiej do bitki nie namawiac, bo przyjezdzaja potem cala grupa, z kilofami i pyrlikami :)
A to nawet nie zajarzylem, ze z nowymi zasadami tez te stare sztuczki przestaly dzialac..
Czy ktos z Was pamieta, gdzie byl tak fajnie opisany system aggro-timerow, z obrazkami i przykladami? Niedawno to czytalem, ale juz nie pamietam gdzie. Bylo ladnie w tabelce rozpisane w jakiej sytuacji dostaje sie jaka flage, ile ona trwa i jakie sa konsekwencje..
i pytanie nr 2. kiedys mozna bylo wlaczyc widocznosc Session Change u gory po lewej, ale jakos nie widze tej opcji nigdzie. Czy to tez sie zmienilo?
SokoleOko:
Nadal można włączyć "Show session change timer" w General Settings.
Tylko teraz ten timer to 15 sekund.
Proxima Alland:
Na poprzednim koncie, dwa lata temu (w sumie już prawie 3), to była moja pierwsza noob-śmierć ^^
Zabrał mi z puszki, to ja poleciałam po fretkę wróciłam i dawaj na niego.... ::) I wcale nie zastanowiło mnie po jaki ch... on tam na mnie czekał... ;D
Theronth:
--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 06, 2013, 14:42:44 ---
Czy ktos z Was pamieta, gdzie byl tak fajnie opisany system aggro-timerow, z obrazkami i przykladami? Niedawno to czytalem, ale juz nie pamietam gdzie. Bylo ladnie w tabelce rozpisane w jakiej sytuacji dostaje sie jaka flage, ile ona trwa i jakie sa konsekwencje..
--- Koniec cytatu ---
http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/73443
vaderhammer:
oooo, wlasnie to. dzieki bracie!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej