Eve Online > NoobGarten

Czy jest sens grać w EvE solo?

<< < (24/26) > >>

WhiteCat:
Dlatego barki trzeba profilaktycznie, od razu, deskami zabijać   ;)

SokoleOko:

--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 06, 2013, 13:32:16 ---Dlatego barki trzeba profilaktycznie, od razu, deskami zabijać   ;)

--- Koniec cytatu ---

Albo 100MN MWD Cynabal i pograć nimi w bilard, dostając w bonusie rage na localu jak przez kilkadziesiąt sekund taki gość nie może ani się zatrzymać, ani odlecieć.

Proxima Alland:

--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 06, 2013, 13:32:16 ---Dlatego barki trzeba profilaktycznie, od razu, deskami zabijać   ;)

--- Koniec cytatu ---

Prawda, prawda, i to takimi co ściągną barkę na strzał. Ale to były tylko manewry szkoleniowe. Żadna Żaba nie ucierpiała ;)

[BU FU] Karas:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 06, 2013, 13:43:48 ---Albo 100MN MWD Cynabal i pograć nimi w bilard, dostając w bonusie rage na localu jak przez kilkadziesiąt sekund taki gość nie może ani się zatrzymać, ani odlecieć.

--- Koniec cytatu ---
oooololololol o takim trolowaniu gornikow jeszcze nie pomyslalem, mozna ich ransomowac obiecujac ze sie dopierdaczysz jesli zaplaca: ]

Isengrim:

--- Cytat: KoMic w Grudzień 06, 2013, 14:17:50 ---oooololololol o takim trolowaniu gornikow jeszcze nie pomyslalem, mozna ich ransomowac obiecujac ze sie dopierdaczysz jesli zaplaca: ]

--- Koniec cytatu ---

Ja w czasach kiedy dawało się jeszcze can-flipować (atakować Cię mogła ofiara kradzieży i jej corp, a nie cały hisec) tak próbowałem zmusić górników do bitki - podpierniczałem coś z puchy i bumpowałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej