Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens grać w EvE solo?
ManganMan:
--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 05, 2013, 23:29:45 ---No i to sa wlasnie te sztuczki ktorych sie musze jeszcze nauczyc, zeby nie wpadac w pulapki...
Ale tyle to nawet ja wiem, ze nie atakuje sie raciarka shipa, ktory bezczelnie przylatuje cie okradac :). No chyba ze drony sa ustawione na agresje i takiego same zaatakuja, to wtedy klops..
--- Koniec cytatu ---
Wniosek jest prosty: jak masz obstawę to niech ona zaskoczy thiefa nim on zaskoczy was (w hi będzie problem, ale wtedy CONCORD ułatwi wam sprawę) 8)
Siri Irme:
--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 05, 2013, 23:29:45 ---No chyba ze drony sa ustawione na agresje i takiego same zaatakuja, to wtedy klops..
--- Koniec cytatu ---
Spokojna głowa. Drony nie zaatakują gracza, który kradnie Ci loot.
[BU FU] Karas:
aaa przypadkiem to nie jest tak, ze dostajesz tego suspecta i tylko corp pokrzywdzonego moze do Ciebie strzelac?. kiedys tak bylo, moglo sie zmienic.
Theronth:
--- Cytat: KoMic w Grudzień 06, 2013, 12:00:35 ---aaa przypadkiem to nie jest tak, ze dostajesz tego suspecta i tylko corp pokrzywdzonego moze do Ciebie strzelac?. kiedys tak bylo, moglo sie zmienic.
--- Koniec cytatu ---
Od roku są nowe zasady.
Proxima Alland:
Oczywiście zawsze może być tak, że ty mykniesz loot a w sekundę potem wpadnie ci na pasek ochrona.
Miałam tak, jak sobie ćwiczyłam. Sprawdzałam odległości, czas w jakim dopadnę zwierzynę, taktykę, posługiwanie się radarem etc.
Nie zdążyłam dobić do Makinawa, kiedy zdążył odwarpować a w tym samym momencie na pasek wpadł Cruser i zaczął na mnie lecieć.
Teoretycznie w tym wypadku nic by mi nie zrobił, ale jak bym lootnęła, to by już była inna bajka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej