Eve Online > NoobGarten

Czy jest sens grać w EvE solo?

<< < (22/26) > >>

WhiteCat:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 05, 2013, 20:06:18 ---To tak nie działa.

Generalnie jeśli wlecisz kerbirkowi na misję i zaczniesz wyciągać loot z jego wraków, to koleś ma prawo do Ciebie strzelić. Oczywiście, raciarka gówno zrobi Twojemu shipowi. Wtedy masz prawo odpowiedzieć ogniem i zarąbać gościa "na legalu" nawet w hisecu.

--- Koniec cytatu ---
Jest małe ale...
Gdy ukradniesz coś komuś, wtedy WSZYSCY mogą do Ciebie strzelać (suspect na 15min)

GlassCutter:

--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 05, 2013, 20:51:21 ---Jest małe ale...
Gdy ukradniesz coś komuś, wtedy WSZYSCY mogą do Ciebie strzelać (suspect na 15min)

--- Koniec cytatu ---

I teoretycznie można wywołać w ten sposób nieskończoną falę failbearów do zarżnięcia? :o

SokoleOko:

--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 05, 2013, 20:51:21 ---Jest małe ale...

--- Koniec cytatu ---

Jesteś pewien?

Bo to by znaczyło, że mogę ukraść coś z puszki własnego alta a potem tylko czekać na "bohaterów", którzy będą chcieli mnie zaatakować, żeby sprzedać im gonga.

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 05, 2013, 22:45:14 ---Jesteś pewien?

Bo to by znaczyło, że mogę ukraść coś z puszki własnego alta a potem tylko czekać na "bohaterów", którzy będą chcieli mnie zaatakować, żeby sprzedać im gonga.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiscie ze tak. Kupa ludzi tak robi. Kradnie cos pod stacja Velatorem, a jak jakis noob sie skusi i strzeli, wydokowuje taki "pvper" Tempestem i rozwala. Ostatnio cos altem musialem zalatwic w systemie gdzie jest agent Epic Arc SoE. Z ciekawosci strzelilem do tego noobshipa jakas fregata, gosc od razu dock i wydok BSem. Oczywiscie zwialem bo bylem w alignie, ale nowi gracze pewnie tak gina.

vaderhammer:
No i to sa wlasnie te sztuczki ktorych sie musze jeszcze nauczyc, zeby nie wpadac w pulapki...
Ale tyle to nawet ja wiem, ze nie atakuje sie raciarka shipa, ktory bezczelnie przylatuje cie okradac :). No chyba ze drony sa ustawione na agresje i takiego same zaatakuja, to wtedy klops..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej