Forum Gry > Inne gry
Albion Online
Filip Bonn:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Lipiec 11, 2017, 10:45:14 ---Jedni by odeszli a inni powrócili. Ci którzy szukają przygód, dreszczyku i adrenaliny. Ci co chcą coś tworzyć od zera i rywalizować o to z kimś innym by byli zadowoleni.
Za to gracze którzy wolą stagnację i spokój + wszystko podane na przysłowiowej tacy po prostu by zrezygnowali.
Swoją drogą. Czy czasem z chińskim serwerze nie było kiedyś wymazywania?
--- Koniec cytatu ---
krzywe zwierciadło istnieje!
Gaavrin:
Próg wejścia do 0.0 jest wysoki dla organizacji. Ale ten próg to wcale nie skille i capitale, tylko ludzie. Fc głównie, liderzy, któży będą zarządzać organizacją, informatycy, nawet graficy, któży będą robić propagandowe rysunki. Zbierzcie takich ludzi teraz na serwerze, to stworzenie niwego sojuszu w 0.0 to nie będzie problem. Jak nie macie takich ludzi, to tydzień po wipie serwera wy byście robili coś od zera a inni już by to mieli.
[BU FU] Karas:
Jo zgadza sie,
Ci co gadaja o wracaniu, zazwyczaj koncza na gadaniu. Dlatego, pozytku z takiego wipa byloby niewiele, co wiecej. Zapewniłoby to tylko dominacje powerblokom. Bo one szybko sie ogarna, a male grupki przez tygodnie zapierdalaly by z maczugami. Co jeszcze mocniej i silniej by pogłębiło przepaść i dysproporcje.
IMO totalny bezsens. Chcecie cos robic, to robcie w warunkach ktore macie. Wipe brzmi jak brednie o zielonej trawce na sasiedniej gorce: ]
o7
Anna Nietrzeba:
Eve nie potrzebuje resetu tylko realnego rozwoju .
Od dłuższego czasu to tylko rebalanse statków są. Np głupie chodzenie po stacji, przecież to ma taki potencjał!. Ja chciałbym np wysiać ze swojego statku chwycić futurystyczny kij bejsbolowy+5 i nawalać nim staruszki przechadzające się po stacji. Potem bym się nachlał i poszedł przepuścić mój majątek eve w witalnym kasynie.
Chciałbym lądować na planetach. chciałbym w końcu nowych regionów w evce ale takich które będą oddzielone od "imperium" kilkoma poziomami wh dzięki czemu nie tak łatwo byłoby to skolonizować i to imho znacznie lepsze od pełnego "resetu" a efekt ten sam.
Dla mnie potencjał w Eve tkwi w tym ze gra łączy kilka typów gier w jednej. Chcesz pvp proszę bardzo , lubisz ekonomie i excela tez znajdziesz cos dla siebie a jak sie znudzisz to zawsze możesz zając się polityką, scamem, mordowaniem w hi secu Gdybym jeszcze mogł wyjść ze statku i porobić coś sensownego na stacji i planetach to pewnie starczyłoby mi contentu na kolejne lata a tak to eve umiera powoli z braku "czegoś nowego".
Mam wrażenie ze CCP już tylko odcina "kupony od gry" i po swoich ostatnich wtopach z innymi grami nie ma ochoty już inwestować w eve a przynajmniej nie ma pomysłu jak dalej tą grę rozwijać :/
Filip Bonn:
No nie tylko wtopy mieli, eve valkyrie o dziwo okazało się niemałym sukcesem.
Z resztą się zupełnie zgadzam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej