Forum Gry > Inne gry
Albion Online
Xeyo:
Uwaga.... golasy!
Azbuga:
--- Cytat: Zgudi w Październik 08, 2016, 19:04:50 ---Jak byście zareagowali gdyby CCP ogłosiło WIPE w ramach naprawiania świata gry?
--- Koniec cytatu ---
wtedy bym do eve wrócił bo w końcu znów byłoby ciekawie :)
Filip Bonn:
A ja bym przestał grać.
Po tygodniu gry było by znow goonowo itp.
Zeby była zmiana, trzeba by zmienić ludzi.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Filip Bonn w Lipiec 10, 2017, 12:12:43 ---A ja bym przestał grać.
Po tygodniu gry było by znow goonowo itp.
Zeby była zmiana, trzeba by zmienić ludzi.
--- Koniec cytatu ---
Goonowo zapewne by powstało ale zanim zaczęłoby dominować nad innymi to by trochę potrwało i zapewne o tym pisał @Azbuga.
Azbuga:
cokolwiek by nie powstało byłoby ciekawie - eve jest stare i skostniałe - ja wciąż pamiętam jak pierwszy raz wsiadłem w świeżo wyskilowaną deskę i poleciałem do low seca by zginąć od pilgrima przyczajonego w cloacku. jakie to były emocje!. od dłuższego już czasu gram tydzień raz na pół roku i mi się nudzi - ale gdyby jakimś trafem był wipe serwera eve i nowy początek z nową mapą gdzie trzeba by wyskanować wszystkie moony, gdzie surowce potrzebne do produkcji t2 byłyby minimalnie wszędzie dostępne ale większe ilości tylko dookoła krawędzi mapy i nigdy wszystkie razem... gdyby po prostu nijak nie dało się produkować wszystkiego na miejscu albo w hi secu i trzeba było robić konwoje frachtów a nie korzystać z sieci jump bridgów... i gdyby wszyscy zaczynali z poziomu noob skilli bez żadnego bonusa do tempa skilowania - nowy start - to byłby dla mnie raj :) wtedy chciałoby mi się wykroić sobie własne poletko... a obecnie jednak nie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej