Forum Gry > Inne gry

Albion Online

<< < (13/40) > >>

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Filip Bonn w Marzec 17, 2017, 10:55:09 ---Herezja jak zawsze na fali  :P
od conajmniej dwóch lat wiadomo że gra nie będzie f2p tylko b2p

Premiera w Lipcu... ale która to już z kolei data premiery więc można się nastawić że znów przesuną.
Poza tym przed premierą ma być... wipe.
Cieszę się że póki co nie kupiłem tej gry, te wipy by mnie w****** na maxa

--- Koniec cytatu ---

Co jakiś czas dostaje maile na skrzynkę i pomyślałem, że tu o tą grę zapytam i jak rozumiem popełniłem grzech śmiertelny hehehehe.
Co do kupowania wcześniejszych wejść do gry to nie byłaby to dla mnie nowość bo jak by nie było Path of Exile ja na tym forum rozpropagowałem jak jeszcze była w głębokiej close beta.
Swoją drogą ktoś poza Emilos-em jeszcze w nią gra?

Qlko1:
Z tych, których znam dłuższy epizod miał Rainbow i połowa Zabijaków.

Propozycja rzucenia Ci namiarów do potestowania jest aktualna :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

sztosz:

--- Cytat: [VIDE] Herezja w Marzec 17, 2017, 18:56:31 ---Swoją drogą ktoś poza Emilos-em jeszcze w nią gra?

--- Koniec cytatu ---

W PEO? Ja jeszcze pykam od czasu do czasu ;)

[VIDE] Herezja:
Albion jednak chyba nie jest grą dla mnie jeśli tam jest tylko sam grind i niewiele poza nim więc za zaproszenie bardzo dziękuję.
Co do POE to wracam do niego w sumie przy każdej lidze choć na tydzień lub dwa.
Swoją drogą zamiast klasycznej następnej ligi mają być bardzo solidne zmiany nie 3 stopnie trudności po 4 akty ale o ile pamiętam 10 aktów (dużych) a także wybieranie boga, pod którego wstawiennictwem będziemy chodzić po tamtym świecie itp kwiatki ale to dopiero za kilka miesięcy.

Filip Bonn:
Herezja,
zrezygnował z AO z powodu grindu i wraca do POE które samy grindem i tylko grindem stoi  ;D nomen omen stworzone przez firmę która w nazwie ma "grinding"  ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej