Forum Gry > Inne gry
Albion Online
[VIDE] Herezja:
Pierwotnie była chyba mowa o wersji f2p z jakąś formom premium.
Jak rozumiem koncepcja się zmieniła?
Valerius Fronto:
Piszą na oficjalnej stronce że 17 lipca, ale jak znam życie to już w czerwcu ogłoszą że właśnie mają nieziemski pomysł na uczynienie produktu jeszcze lepszym i znowu odłożą :) Nie gram bo kolejnego wipe nie zniosę.
sztosz:
--- Cytat: Valerius Fronto w Marzec 17, 2017, 09:43:25 ---Piszą na oficjalnej stronce że 17 lipca[...]
--- Koniec cytatu ---
Ale to wyjście z bety. Gra nie będzie Free 2 Play, to jest wiadome od początku 2016 roku. Ale to dobrze, mniej bociarzy. Poza tym... przecież koszt tej gierki jest śmieszny. Ludzie więcej potrafią na fajki czy alkohol w ciągu tygodnia wydać.
Qlko1:
Albion wychodzi w lipcu z bety, model buy2play + premium najwyraźniej zamierzają utrzymać. Czemu? Bo mogą więcej zarobić.
Chętnie się zaloguję i poklikam 2-3 dni by znowu stwierdzić, że gra polega na tępym farmieniu, a system craftingu i panel handlu są tak uproszczone, że traktuję to jako obelgę.
Jak chcesz Herezja, to udostępnię Ci passy do wypróbowania.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
sztosz:
--- Cytat: Qlko1 w Marzec 17, 2017, 10:08:51 ---[...] by znowu stwierdzić, że gra polega na tępym farmieniu, a system craftingu i panel handlu są tak uproszczone, że traktuję to jako obelgę. [...]
--- Koniec cytatu ---
Nie kłopocz się, ja się logowałem wczoraj i... no szkoda tracić czas. Do tego był wipe, i teraz możesz znów farmić od zera. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej