Forum Gry > Inne gry

Albion Online

<< < (9/40) > >>

sztosz:

--- Cytat: sztosz w Grudzień 28, 2015, 10:06:11 ---Niestety próba robienia cross-playu jak zwykle jest równaniem do najbardziej ograniczonego urządzenia. Czy to konsoli czy jak w tym przypadku do tabletu.

--- Koniec cytatu ---

Ogólnie, nadal kupa, Panie. Straszna kupa :(

Zgudi:

--- Cytat: [-CBC-] Dert Kan w Sierpień 03, 2016, 15:31:38 ---jak wolisz: świetna gra! Doskonały i perfekcyjny interfejs użytkownika, wizjonerski scenariusz, nieziemska grafika ocierająca się o boskość, fenomenalne PvP, perfekcyjny silnik i  bogaty wybór questów. Podsumowując - kunszt i wirtuozja.  8)

bym zapomniał o najważniejszym - porównywalne z tym, co nas jeszcze trzyma przy eve - można kopać!

--- Koniec cytatu ---
Nie o to mi chodziło :) Raczej o trochę bardziej dokładny opis co tam jest do dupy. :D

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Sierpień 03, 2016, 21:26:43 ---Nie o to mi chodziło :) Raczej o trochę bardziej dokładny opis co tam jest do dupy. :D

--- Koniec cytatu ---

Pewno to samo co w eve czyli wszystko.

sztosz:

--- Cytat: Zgudi w Sierpień 03, 2016, 21:26:43 ---Nie o to mi chodziło :) Raczej o trochę bardziej dokładny opis co tam jest do dupy. :D

--- Koniec cytatu ---
Jest bardzo, ale to bardzo znaleźć coś co jest dobre w tej grze. ¯\_(ツ)_/¯

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: sztosz w Sierpień 04, 2016, 09:04:26 ---Jest bardzo, ale to bardzo znaleźć coś co jest dobre w tej grze. ¯\_(ツ)_/¯

--- Koniec cytatu ---

To juz kwestia gustu. Fakt AO jest momentami infantylnie nieskomplikowane, meczace przy zbieraniu matsow jak cholera czy to ze w EVE potrzebna jest ekipa by porobic cos sensownie ... no tu juz w EVE mysle ze w 3-4 osoby mozna sie swietnie pobawic ... w AO ... cholera 10 to na pewno malo chociaz gram niezwykle casualowo bo ostatnio nie mam czasu za bardzo by usiasc przed kompa w innym celu jak zawodowym.

Co jednak sklania mnie z uporem maniaka do tego tytulu? full loot, pvp i wymuszenie przez tworcow kooperacji by sie szybko rozwijac, Nie wiem czy za miesiac bede nadal gral i to cale wymuszenie zbieractwa badz farmy silver by ugrac na matsy do rozwoju moze okazac sie zbyt meczace. Chociaz ... jak latami klepalem w kolko misje FW to i skorki i drewno dam rade zbierac :D.

Czy tytul bym polecil ? tak, jednak osobom ktore potrafia zadbac o swoja dupe i na pewno niebiansko cierpliwym i upartym jak ja czyli jak osiol :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej