Forum Gry > Inne gry

Albion Online

<< < (32/40) > >>

[BWTF] Savannah Kado:
No jak najbardziej - kazdy gra tak jak lubi. Naszlo mnie na pewna refleksje ze jak wszyscy sie z tym zgadzamy i jeden drugiemu nie ubliza od prosow i nieprosow to jednak w srodku jestesmy bogatsi. Doroslismy  ;D albo co gorsza sie starzejemy... anyway slyszalem wiele opini o AO, ze bedzie taki super i pro, zbalansowany itd itp a okazuje sie ze po tygodniu wychodzi ze to tylko troszke inne grind mmo :-) uwielbiam naigrywac sie z hypetraina :-D

Qlko1:

--- Cytat: [BWTF] Savannah Kado w Lipiec 28, 2017, 09:47:25 ---No jak najbardziej - kazdy gra tak jak lubi. Naszlo mnie na pewna refleksje ze jak wszyscy sie z tym zgadzamy i jeden drugiemu nie ubliza od prosow i nieprosow to jednak w srodku jestesmy bogatsi. Doroslismy  ;D

--- Koniec cytatu ---
Jesteś gupi... casualowy nubie. A moja prawda jest mojsza.

A tak całkiem na poważnie, gra jest przyjemna dla oka, całkiem fajnie zbalansowana, ciekawie rozwiązana jeśli chodzi o gear i umiejętności.

To czego jej brakuje, to 10 lat developmentu i nauki na własnych błędach :)

Z rzeczy kompletnie skopanych - okropnie zaprojektowane narzędzie marketu, podejrzewam, że z powodu wymuszenia działania na urządzeniach dotykowych.
No i grind dla rozwoju postaci. Dla ludzi którzy grali w eve nie do pomyślenia. Przyzwyczailiśmy się do dobrego po prostu :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[BWTF] Savannah Kado:
Tak! Przyznaje sie! Nie znam sie! boce, farmie i kopie - tylko kolejnosc zmieniam zeby nie bylo zbyt nudno! Skladam samokrytyke .... ogolnie to dajcie mi sznur bo ide sie wieszac... Qlko zawiarzesz petelke? Gagat wykopiesz pieniek spod nog tak po starej znajomosci? Bardzo prosze... A ty Karas ... prosze zakop mnie gdzies gdzie idea mnie nie znajdzie...

<werble>

Koniec offa

Sciagne AO i sam chyba ocenie :-D

Filip Bonn:
Kumple którzy eve znają tylko z moich opowiesci...  :-\
Cieszyli się jak dzieci po ubiciu farmera gdy ten zwyzywal ich faggots  ;D
Coś z eve w tej grze może być

Qlko1:
Szukam ekipy do grania bez większej spiny. Casualowo.

Nick Qlko.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej