Śmietnisko > Flamewar

Czy słowianki mogłby grać w eve

<< < (20/22) > >>

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 18, 2013, 13:56:59 ---Jak sobie przypomnę, że w wieku 20 lat uważałem, że do 40 zbiorę taki kapitał, żeby już nie pracować, a teraz mam 35 i już nie mam na to żadnych szans....

--- Koniec cytatu ---

Szansa jakaś zawsze istnieje, ale zawsze są mniejsze. Ja żałuję, że nie poszedłem w ślady taty i dziadków. Oni wojskowi... a ja przed wojskiem spieprzałem :P.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Soulscream w Listopad 18, 2013, 15:59:09 ---Szansa jakaś zawsze istnieje, ale zawsze są mniejsze. Ja żałuję, że nie poszedłem w ślady taty i dziadków. Oni wojskowi... a ja przed wojskiem spieprzałem :P.

--- Koniec cytatu ---
Spodziewał byś się wtedy jakiejś schedy po rodzinie w tym wojsku?

Filip Bonn:

--- Cytat: Herezja w Listopad 18, 2013, 16:02:28 ---Spodziewał byś się wtedy jakiejś schedy po rodzinie w tym wojsku?

--- Koniec cytatu ---

Mógłby w wieku 45lat pójść na wojskową emeryturę (niemałą) + nadal być czynny zawodowo jeśli chciałby gdzieś się zaczepić.

ps. zanim ktoś mnie zacznie bluzgać ,że wcale te emerytury nie są takie wysokie to niech sobie porówna do emerytur naszych dziadków

SokoleOko:

--- Cytat: Mapryl w Listopad 18, 2013, 16:32:46 ---ps. zanim ktoś mnie zacznie bluzgać ,że wcale te emerytury nie są takie wysokie to niech sobie porówna do emerytur naszych dziadków

--- Koniec cytatu ---

Albo "przedsiębiorców", płacących 1000 zł ZUS miesięcznie :P

Soulscream:

--- Cytat: Herezja w Listopad 18, 2013, 16:02:28 ---Spodziewał byś się wtedy jakiejś schedy po rodzinie w tym wojsku?

--- Koniec cytatu ---

Żałosne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej