Eve Online > Przedpokój
Powrót
FITTIpalti:
Puszek a pro po byliśmy ostatnio kilka razy u was i było fajnie, stawiacie się w dużych ilościach i takie tam. Ale byłem zawiedziony bo ciebie nie widzieliśmy może dasz cynka w jakich systemach operujesz to byśmy wpadli na kawkę ? ;)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: FITTIpalti w Październik 28, 2013, 12:00:52 ---Puszek a pro po byliśmy ostatnio kilka razy u was i było fajnie, stawiacie się w dużych ilościach i takie tam. Ale byłem zawiedziony bo ciebie nie widzieliśmy może dasz cynka w jakich systemach operujesz to byśmy wpadli na kawkę ? ;)
--- Koniec cytatu ---
Pewnie sie włóczyłem gdzieś po WH albo innych regionach via WH ;)
Albo po prostu nie chciało mi się lecieć.
Albo miałem coś ciekawszego w RL. ;)
Ogólnie rzadko latam z flotami, nie lubię tłoku :P
A poza tym nie lubie strzelać do kogoś kto może oddać ;D
Dux:
To może być już nieaktualne ale ongiś Husarię spotykałem raczej przy wlocie do Provi w okolicach Misaby, a nie Assah ;)
Boft Caen:
Cześć wszystkim ;)
Podepnę się w sumie tez pod watek, bo ostatnio popełniłem powrót do EVE po 7 latach nieobecności ;) Po takim okresie człowiek się musi uczyć od nowa wszystkiego hehe, mimo ze grywałem od 2003 roku to miałem duuużo przerw i przez ten czas sporo rewolucji sie w EVIe odbywalo :)
Ciekaw jestem czy ktos ze starej ekipy z The Wolf Brigade jeszcze grywa :)
Proxima Alland:
Nie wiem, ale jak szukasz korpa, to zapraszam do nas. ^^ Oczywiście ja jestem jeszcze w akademii. Do głównego korpa jednak droga prosta. Akademia służy tylko szybkiemu nabiciu ISKów.
Z resztą jak coś, to PW.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej