Eve Online > NoobGarten
Garść Pytań
Doom:
Goście którzy regularnie odstrzeliwują "oficer spawn" marudery podejrzewam mogą się nie zgodzić :P
Proxima Alland:
Oj tam, oj tam.... Tylko, że te góry, trzeba jakoś zdobyć. Trzeba mieć jakieś pojęcie o byciu piratem. Dla mnie to na razie czarna magia.
Poza tym, chcę sobie spróbować wszystkiego, co później będzie zakazane/ niedostępne. A jak mi się już to wszystko znudzi, to wtedy otworzę sobie drogę ku piractwu.
Xeovar:
--- Cytat: Proxima w Październik 24, 2013, 14:03:54 ---Oj tam, oj tam.... Tylko, że te góry, trzeba jakoś zdobyć. Trzeba mieć jakieś pojęcie o byciu piratem. Dla mnie to na razie czarna magia.
Poza tym, chcę sobie spróbować wszystkiego, co później będzie zakazane/ niedostępne. A jak mi się już to wszystko znudzi, to wtedy otworzę sobie drogę ku piractwu.
--- Koniec cytatu ---
Ale chłopaki nie mówią o piraceniu :D Pod wieloma względami kerbirskie kurwidołki w głębokim 0.0 są bezpieczniejsze od hiseca - jedynie logistyka trudniejsza no i ciut większym statkiem trzeba latać ;) Z drugiej strony często nowym pozwala się salvagować wraki po profesjonalnych kombajnach.... a to daje 40-50% przychodu który jest z bounty ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej