Eve Online > NoobGarten
Garść Pytań
Doom:
cóż jak je wprowadzali cieżko było je trafić i troche kosztowały, wtedy wróciłem na zbyt kórtki moment żeby poczekać do zbicia ceny
Colonel:
Zalezy od taga i miejsca sprzedazy.
Ostatnio sprzedlem 2 szt za 100m
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 23, 2013, 14:07:24 ---Nic, mnie informuje o tym że prawie na pewno mam przed sobą kerbira ;)
--- Koniec cytatu ---
Ja tam mam mocno dodatni SS mainie, ktory w ogole nie farmi. Bardzo pomocne w przemieszczaniu sie po Empire ;)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk
Proxima Alland:
No właśnie, coś mi się obiło dawno temu o oczy z tymi nieśmiertelnikami. :D
@MonaX,
Dzięki za korektę ;0
Kurka, trochę kusi by zostać piratem ;p Ale jestem dzielna i cierpliwa. Muszę najpierw zrobić sobie niezły "podkład" pod dalszy rozwój. A po co, mam się za szybko odcinać od dobrodziejstw imperium?
Wczorajszy dzień był naprawdę fajny, najpierw kopanie flotowe, potem dokończyłam sama. Zwinęłam się z altem, rozmieściłam statki na stacjach i zrobiłam parę misji. Niby nic wielkiego, ale czuję progres. A to dobrze.
Nie wspomnę o tym że świetnie się bawię. Fajnie jest pogadać z ogarniętymi ludźmi na TSie. ^^
Kharim:
--- Cytat: Proxima w Październik 24, 2013, 09:41:23 --- A po co, mam się za szybko odcinać od dobrodziejstw imperium?
--- Koniec cytatu ---
Góry złota, tłuste kille i inne dobrodziejstwa znajdziesz właśnie daleko poza terenami imperium.
Wysłane z mojego ZAX 1.2
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej