Eve Online > NoobGarten

Garść Pytań

<< < (3/7) > >>

Proxima Alland:
Czyli? Ile może kosztować taki złom? Jeśli rzeczy w cargo były o łącznej wartości ca. 35 mln?

Theronth:

--- Cytat: Azbuga w Październik 23, 2013, 13:55:07 ---niekoniecznie szybkim :) da sie przeleciec przez hi sec i bsem na inercjach i wcsach :)

--- Koniec cytatu ---
Raz już koleś u nas wdupił Protka z 3 inertia 4 wcs, po prostu trafiło się kilka fregat z punktami na bramie, więc nie polecam tego sposobu.

Proxima Alland:
Hmmm, hmmm... Na razie i tak nie planuję przeprowadzek. Backup sprzętu i tak muszę zrobić. A jak mnie z towarem wdupię, to trudno. Byle by mi jajka nie zestrzelili.... A tak btw, jaki skrót odpowiada za warp to?  Ciągle zapominam sprawdzić, a jak tu przeczytam, to zapamiętam ;p

Pol Kent:

--- Cytat: Proxima w Październik 23, 2013, 15:34:31 ---A tak btw, jaki skrót odpowiada za warp to?  Ciągle zapominam sprawdzić, a jak tu przeczytam, to zapamiętam ;p

--- Koniec cytatu ---
To sprawdź w EVE w skrótach klawiszowych, tam jest to napisane, zapamiętasz jak przeczytasz  ;D

Doom:

--- Cytat: Proxima w Październik 23, 2013, 15:28:01 ---Czyli? Ile może kosztować taki złom? Jeśli rzeczy w cargo były o łącznej wartości ca. 35 mln?

--- Koniec cytatu ---
Indyka używanego przez bota, noob, lub jakiegoś szympanasa to zestrzeli cruzer / bc, może nawet deski ale to raczej 2-3. Dlatego tankuj indora i nie lataj na auto z ładunkiem. Na pusto możesz dać autowiosło bo tacy kolesie zazwyczaj przeskanują Cię bramę wcześniej zanim zaczną strzelać, pod kontem tego czy warto.

--- Cytuj --- jaki skrót odpowiada za warp to?
--- Koniec cytatu ---
Taki jaki sobie ustawisz :P
Ja zaczynałem grać jak było w grze może 10 przydatnych skrótów klawiszowych w tym 8 odpowiadało za broń (no i warianty z ctrl i shift dla med i low slota) i jakoś tak mi zostało ze dalej bez tego latam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej