Eve Online > Dyskusje ogólne

Powrót Triumvirate?

<< < (3/5) > >>

ArchenTheGreat:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 18, 2013, 15:09:33 ---Stare TRI nie chce mieć nic do czynienia z Vincem, który ukradł korpa (d00m.) Darknessowi. RA z NCDOT sobie już poszło.

--- Koniec cytatu ---

A możesz napisać coś więcej o tej historii? Jako eks-D00Ma (a tym samym ex-TRI) trochę mnie to zainteresowało.

Dormio:
Archen... tyle Ciebie nie było na forum... jakiś nowy kryzys w RL/koniec świata się zbliża ?  ;) 8) >:D

SokoleOko:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Grudzień 16, 2013, 13:02:49 ---A możesz napisać coś więcej o tej historii? Jako eks-D00Ma (a tym samym ex-TRI) trochę mnie to zainteresowało.

--- Koniec cytatu ---

Ponoć Vince ukradł korpa Darknesssowi, gdy ten był AFK - jakiś tam numer z głosowaniem na CEO. Dlatego Darknesss stworzył v0ltę.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Dormio w Grudzień 16, 2013, 13:05:10 ---Archen... tyle Ciebie nie było na forum... jakiś nowy kryzys w RL/koniec świata się zbliża ?  ;) 8) >:D

--- Koniec cytatu ---

Zaraz tam kryzys. Święta idą, człowiek ma więcej wolnego czasu. A i trochę mi się spraw poukładało na tyle, że znów mogę na spokojnie w EVE pograć.

Obecnie jestem dumnym obywatelem Providence ale do Triumvirate zawsze będę miał sentyment.

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 16, 2013, 13:16:42 ---Ponoć Vince ukradł korpa Darknesssowi, gdy ten był AFK - jakiś tam numer z głosowaniem na CEO. Dlatego Darknesss stworzył v0ltę.

--- Koniec cytatu ---

A to nieładnie. Takich zagrywek nie lubię w EVE (vide rozwiązanie BoBa).

Isengrim:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Grudzień 16, 2013, 13:28:19 ---Zaraz tam kryzys. Święta idą, człowiek ma więcej wolnego czasu. A i trochę mi się spraw poukładało na tyle, że znów mogę na spokojnie w EVE pograć.

Obecnie jestem dumnym obywatelem Providence ale do Triumvirate zawsze będę miał sentyment.

--- Koniec cytatu ---

Sokolego na takie dictum zatkalo, czy nie zauwazyl?  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej