Eve Online > NoobGarten

High Speed Traveling

(1/5) > >>

Proxima Alland:
Dawno już nie pisałam nic w tym dziale.
Poszukuję statku i fitu, (zapewne będzie to fregata, ale nie jestem pewna) do maksymalnie szybkiego poruszania się po high-sec'u.
Duże przyspieszenie od 0-max.
Szybki skok w warp.
Szybki warp.
Zwrotność.
itp.
Chodzi mi, o poruszanie się na autopilocie po zakupione rzeczy. Jak wiadomo w EVE liczy się czas. Szkoda mi poświęcać cały wieczór na zbieranie skill booków, czy latanie po amunicję.

Theronth:
Malediction, Ares, Stiletto, Raptor.

VonBeerpuszken:
Transportship na nanofibrach.

Filip Bonn:
polecam gallentyjską fregatę Atron - jedna z szybszych t1 w grze, do tego dokładasz Nanofiber w low slot i może być jeden slot z overdrive injectro (czy jakos tak) daje duży bonus do speed ale kosztem miejsca w cargo) dokładasz także rigi z grupy astronautic - Small Low Friction Nozzle Joints I i Small Polycarbon Engine Housing I.

Dostajesz superszybką frytę w którą możesz wsiąść od razu (a nie po miesiącach skillowania) i która składa siędo warp'a praktycznie z miejsca. Jedyne na co musisz zwrócić uwagę to to że frytki mają mało miejsca w ładowni.

Proxima Alland:
Chodzi właśnie o drobiazgi.

Myślę na takim fitem:

1MN Microwarpdrive

Overdrive Injector System
Nanofiber Internal Structure x2

Small Polycarbon Engine Housing
Small Auxiliary Thrusters

Problem tylko jest taki, że w mid slotach mam tylko jedno miejsce zajęte. Ciekawe czy mogę coś dodać? Jakieś pomysły? Do walki czy obrony w sumie nic mi nie będzie trzeba.

Microwarp można połączyć afterburnerem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej