Eve Online > NoobGarten

Obrona POSa - Amunicja i działa.

<< < (2/2)

SokoleOko:

--- Cytat: Skaza w Październik 14, 2013, 19:11:53 ---2. Jakie działa będą optymalne dla średniego POSa Caldari umieszczonego w C2 ?

--- Koniec cytatu ---

Akurat z Caldari jest ten problem, że mają bonusy do missile'i, a te z kolei nie działają po wejściu POS-a w RF. Zatem do tej szpilki pakujesz dowolne działa... lasery mają tą zaletę, że nie kończy się w niż ammo.

Pamiętaj, że w przypadku POS-a small guny to odpowiednik medium działek (cruiser-size),a medium - large (battleshi-size).

Skaza:

Pozostaje jeszcze kwestia amunicji. Czy Antimatter rzeczywiście zmniejszą optimal POSowych hybryd ? Czy Titanium Sabot faktycznie poprawią tracking Artillery/AutoCannonów ? Montowałem różne rodzaje amunicji na obecnie posiadanych działach, ale nie zauważyłem żadnego wpływu na atrybuty. Chyba, że taki sposób porównywania działa jedynie na okrętach...

Goomich:
Ostatnio jak grałem, to działa liczyły wszystko od wieży.

Skaza:

Taką odpowiedź dotałem na forum EVkowym:

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=286839&find=unread

Doom:

--- Cytuj ---Zatem do tej szpilki pakujesz dowolne działa... lasery mają tą zaletę, że nie kończy się w niż ammo.
--- Koniec cytatu ---
Troche już nie gram wiec może zmienili, ale jak grałem to pos zuzywał szkiłka w lufach (podobnie jak dredy i tytany z amarskimi spawarkami) tak jak szkła frakcyjne...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej