Eve Online > Dyskusje ogólne

Sr***e w banie

<< < (2/6) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 07, 2013, 12:26:49 ---A próbując warpnąć jesteś dalej niż 150 km od krawędzi bańki?

--- Koniec cytatu ---

No raczej. Jeszcze to przetestuję dzisiaj, ale kurde pomroczności jasnej nie mam. Falloff na rakietach okazał się prawdziwy, nie był tylko wytworem mojej wyobraźni, temu zjawisku też się przyjrzę.

Okropniak:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 07, 2013, 12:26:49 ---A próbując warpnąć jesteś dalej niż 150 km od krawędzi bańki?

Moim zdaniem nic się nie zmieniało i zawsze tak było.

--- Koniec cytatu ---

Na 100% nie zawsze tak było - ss na 150 i więcej nawet w linii na bańkę nie ściągał (na mniej niż 150 jakiś nigdy nie testowałem) - może wiele się zmieniło i ale to co było kiedyś pamiętam akurat dobrze, na gate-campach też nie raz sprawdzaliśmy różne scenariusze...

zaraz wyjdzie że bańka w środku warpa będzie ściągać co byłoby ciekawym dodatkiem :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Okropniak w Październik 07, 2013, 13:03:04 ---
zaraz wyjdzie że bańka w środku warpa będzie ściągać co byłoby ciekawym dodatkiem :)

--- Koniec cytatu ---
Wypluj to słowo...  >:(
Może jeszcze zrobic tak, że starczy jedna bańka na śłońcu i wszystko ściągnie z systemu, łacznie ze sprzetem z posa  :P

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 07, 2013, 13:07:58 ---Wypluj to słowo...  >:(
Może jeszcze zrobic tak, że starczy jedna bańka na śłońcu i wszystko ściągnie z systemu, łacznie ze sprzetem z posa  :P

--- Koniec cytatu ---

I gaciami pilota.

Bez przesady - na gridzie, na którym kończysz warpa. To że nie ściągało z większych dystansów (powyżej 150 km) wynika nie z limitu, tylko z tego jak precyzyjnie musisz "trafić" trajektorią w bańkę. Zobacz jaki masz margines błędu lądując 50 km od bańki o średnicy 15 km, a jaki lądując 250 km od tej bańki.

BAMBO:
Z tego co pamietam kiedys byl limit km z ktorego banki sciagaly, a nie ma tego limitu od dobrych kilku miesiecy a moze nawet kilkunastu. Banka ma byc w lini i na gridzie- i wtedy sciagnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej