Eve Online > NoobGarten

Rifter - Czyli czas postrzelać w Raty :D

(1/9) > >>

Proxima Alland:
Na razie zrobiłam sobie fit do mojego Rifterka, swoją drogą fajny myśliwiec ^^

I tu moje pytanie:

Czy są jakieś miejsca, gdzie można sobie postrzelać do ratów? Tak na 15 minut skoczyć natłuc i wrócić? ;p
Wiem, że mogę robić misje i wiem, że mogę ich szukać na paskach. Ale czy to wszystko?

A i druga sprawa. Latając Rifterem nie widzę tych zielonych i czerwonych kółeczek w przestrzeni. Tych co oznaczają anomalię i (chyba) WH. To normalne? Nawet Retrieverem je widzę. A może jest jakiś skrót, który je włącza i wyłącza z widoku? (oko na radarze nie ma wpływu. Help!

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Proxima w Październik 03, 2013, 10:47:15 ---Na razie zrobiłam sobie fit do mojego Rifterka, swoją drogą fajny myśliwiec ^^

I tu moje pytanie:

Czy są jakieś miejsca, gdzie można sobie postrzelać do ratów? Tak na 15 minut skoczyć natłuc i wrócić? ;p
Wiem, że mogę robić misje i wiem, że mogę ich szukać na paskach. Ale czy to wszystko?
--- Koniec cytatu ---
Anomalki, inkursje...ale obawiam sie że rifterkiem to będzie trwało 15 sekund  ;)

--- Cytat: Proxima w Październik 03, 2013, 10:47:15 --- A i druga sprawa. Latając Rifterem nie widzę tych zielonych i czerwonych kółeczek w przestrzeni. Tych co oznaczają anomalię i (chyba) WH. To normalne? Nawet Retrieverem je widzę. A może jest jakiś skrót, który je włącza i wyłącza z widoku? (oko na radarze nie ma wpływu. Help!

--- Koniec cytatu ---
Wyłączasz i włączasz tym "okiem", jeśli mimo to nie widzisz, znaczy sie że w danym systemie nie ma ani anomalki ani sygnaturki, zdarza sie czasami.

Egzarcha:
Misje typu seciurity. Dostaniesz je zawsze, bez konieczności skanowania,latnia i szukania (jak w wypadku plexów czy anomalek).
Do L1 potrzebujesz fregaty, choć destroyer będzie wyraźnie wygodniejszy.
L2 wymaga destroyera, co trudniejsze cruza.
L3 bezpiecznie i szybko robi się BC.
L4 wymaga battleshipa.

Opisy misji: http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports
Agenci: eve-agents.com lub przez wyszukiwarkę w grze (dostepną na stacjach).

--- Cytat: Proxima w Październik 03, 2013, 10:47:15 ---Wiem, że mogę robić misje i wiem, że mogę ich szukać na paskach. Ale czy to wszystko?

--- Koniec cytatu ---

W praktyce tak. Inkursje przeznaczone są dla dobrze wyskilowanych graczy i wymagają floty od 10-12 osób (vagabonds) do 40 osób (hq). No i czasu.

Edit:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 03, 2013, 13:46:43 ---Vanguard nie vagabond.

--- Koniec cytatu ---
Fakt, przejęzyczenie.

Proxima Alland:
Bardzo cenne informacje. Dzięki.

Co do Riftera, to oczywiście cenię jego szybkość (prawie 3000m/s) oraz moc 3, dopakowanych działek typu Scout. ^^ Czytałam pozytywne opinie na jego temat.
Ale przekonam się na własnej skórze. :D

SokoleOko:

--- Cytat: Egzarcha w Październik 03, 2013, 13:00:15 ---Inkursje przeznaczone są dla dobrze wyskilowanych graczy i wymagają floty od 10-12 osób (vagabonds)

--- Koniec cytatu ---

Vanguard nie vagabond.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej