Eve Online > PVE
Gnosis - PVE Exploration, T2 fitting
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dux w Październik 02, 2013, 14:30:21 ---Ale ten cargo scaner do do czego?
--- Koniec cytatu ---
Skanujesz puchę przed włamaniem, widzisz wtedy co łapać w pierwszej kolejności.
--- Cytat: Proxima w Październik 02, 2013, 14:34:17 ---Zasługuje na zimną, oszronioną buteleczkę złocistego płynu. Buteleczkę, po której ściankach, powoli spływa pianka, uwolniona spod kapsla, którego ciche psssst, jest jak sygnał do rozpoczęcia zasłużonego relaksu....
--- Koniec cytatu ---
A kopnął Cię dziś ktoś w rufę? >:(
Pol Kent:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 02, 2013, 14:44:41 ---A kopnął Cię dziś ktoś w rufę? >:(
--- Koniec cytatu ---
To TO się teraz rufa nazywa ? ;D ;D
Proxima Alland:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 02, 2013, 14:44:41 ---A kopnął Cię dziś ktoś w rufę? >:(
--- Koniec cytatu ---
A co? Odwyk? Teściowa z wizytą? Czy po prostu siedzisz jeszcze w pracy i nagle poczułeś jak bardzo zaschło ci w gardle?? ;p
hehehe
Też bym się napiła piwa... ::) Tyle, że złożyłam śluby, że nie tknę ani kropli alkoholu.... do końca miesiąca ;p
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Proxima w Październik 02, 2013, 14:50:54 ---A co? Odwyk? Teściowa z wizytą?
--- Koniec cytatu ---
Takie drobiazgi ? neeeeee.....
W pracy kibluję.... :(
--- Cytat: Proxima w Październik 02, 2013, 14:50:54 ---Też bym się napiła piwa... ::) Tyle, że złożyłam śluby, że nie tknę ani kropli alkoholu.... do końca miesiąca ;p
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze złóż śluby czystości i pozostanie Ci różaniec i pierwsza ławka.
Proxima Alland:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 02, 2013, 14:58:12 ---Jeszcze złóż śluby czystości i pozostanie Ci różaniec i pierwsza ławka.
--- Koniec cytatu ---
Raczej pozostanie mi EVE ;p
Nie no, sprawdzam czy się nie uzależniłam :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej