Eve Online > PVE

Gnosis - PVE Exploration, T2 fitting

<< < (7/8) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Dux w Październik 02, 2013, 14:30:21 ---Ale ten cargo scaner do do czego?

--- Koniec cytatu ---
Skanujesz puchę przed włamaniem, widzisz wtedy co łapać w pierwszej kolejności.

--- Cytat: Proxima w Październik 02, 2013, 14:34:17 ---Zasługuje na zimną, oszronioną buteleczkę złocistego płynu. Buteleczkę, po której ściankach, powoli spływa pianka, uwolniona spod kapsla, którego ciche psssst, jest jak sygnał do rozpoczęcia zasłużonego relaksu....

--- Koniec cytatu ---
A kopnął Cię dziś ktoś w rufę?  >:(

Pol Kent:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 02, 2013, 14:44:41 ---A kopnął Cię dziś ktoś w rufę?  >:(

--- Koniec cytatu ---
To TO się teraz rufa nazywa ?  ;D ;D

Proxima Alland:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 02, 2013, 14:44:41 ---A kopnął Cię dziś ktoś w rufę?  >:(

--- Koniec cytatu ---

A co? Odwyk? Teściowa z wizytą? Czy po prostu siedzisz jeszcze w pracy i nagle poczułeś jak bardzo zaschło ci w gardle?? ;p
hehehe

Też bym się napiła piwa...  ::) Tyle, że złożyłam śluby, że nie tknę ani kropli alkoholu.... do końca miesiąca ;p

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Proxima w Październik 02, 2013, 14:50:54 ---A co? Odwyk? Teściowa z wizytą?

--- Koniec cytatu ---
Takie drobiazgi ? neeeeee.....
W pracy kibluję....  :(

--- Cytat: Proxima w Październik 02, 2013, 14:50:54 ---Też bym się napiła piwa...  ::) Tyle, że złożyłam śluby, że nie tknę ani kropli alkoholu.... do końca miesiąca ;p

--- Koniec cytatu ---
Jeszcze złóż śluby czystości i pozostanie Ci różaniec i pierwsza ławka.

Proxima Alland:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 02, 2013, 14:58:12 ---Jeszcze złóż śluby czystości i pozostanie Ci różaniec i pierwsza ławka.

--- Koniec cytatu ---

Raczej pozostanie mi EVE ;p

Nie no, sprawdzam czy się nie uzależniłam :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej