Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (20/144) > >>

WhiteCat:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 29, 2013, 17:55:26 ---Powinno być do wyboru, włączam sie do "sieci", widzę lokal i jestem sam widoczny, albo nie.

--- Koniec cytatu ---
Przecież już masz taki wybór. Lecisz do wh albo do k-space.

Colonel:
na poczatek  -
[ niewidac mnie na lokalu poki brama trzyma mnie w powskokowym klouku ]
+ speed boost interceptorow
+ pobozne zyczenie >> wiekszy skaner jako RIG
 i juz macie %owy spadek bociarstwa.
Oczywiscie pod warunkiem uzytkowania owych łask przez wycwiczonych propulsion jammerow

Theronth:
W międzyczasie w Lonetrek, Adam Bot wyfarmił 2mln LP w dwa dni.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Theronth w Wrzesień 29, 2013, 20:06:09 ---W międzyczasie w Lonetrek, Adam Bot wyfarmił 2mln LP w dwa dni.

--- Koniec cytatu ---
I na zdrowie.

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 29, 2013, 15:59:36 ---Szczerze mówiąc, ostatnio trochę produkowałem, ale zniechęciły mnie do tego market boty w Jita. Zanim ktoś powie - "ale przecież ludzie szybko klikają": żałóżmy, że sprzedajesz coś, co jest warte ok. 1,2 mln per unit. Większość sell orderów to ok. 1000 - 3000 sztuk. Nagle pojawia się jeden order na 50 sztuk o 100 tys. niżej (za 1,1 mln). I w 5 minut kilka osób obniżyło cenę o 10% podążając za trendem, zamiast poczekać lub wręcz wykupić tego dumpingowca? Nie - to są właśnie głupie market boty.

--- Koniec cytatu ---
Na szczęście walka z takimi głupimi market botami sprowadza się do prostego wstawiania iluś tam orderów po to by zbić cenę gdzie TOBIE opłaca się wykupić towar bota i zawieźć tam gdzie inny bot kupi od Ciebie, a Ty zarobisz ponosząc jedynie koszt transportu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej