Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (132/144) > >>

Doom:
To te same tagi co w lp storach bywają potrzebne czy jakiś specjalny rodzaj?

Theronth:
Nowe tagi, które będą miały konkretny odpowiednik w ISK, czyli tagi na 100k, 1mln, 10mln itp.

Orli1983:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 16, 2014, 11:58:04 ---"Obiad to obiad a schabowy to schabowy".

Tagi to to samo co bounty, tylko ISK płacą inni NPC niż Concord. W dodatku, wypłacane ISK także są tworzone z niczego.

Jedyna różnica jest taka, że musisz taga sprzedać. No i że tagi nie są opodatkowane corp-taxem.

--- Koniec cytatu ---

a chcialbys dostawać wypate w bonach towarowych ?:P

ale moim zdaniem bardzo ciekawy pomysl z tym ESS. tylko tagi mogly by byc wieksze objetosciowo by 1 cep tego nie złupił zaduzo.

MuadDib:
Nie wiem Panowie...caly czas mam nieodparte wrazenie ze ponownie zabrano biednym wspomagajac bogatych.Male korporacje dysponujacymi niewielkimi kilkuosobowymi gangami nie beda w stanie utrzymac ESS-ow w wyniki czego "maluczcy"beda musieli wyniesc sie z nulla.oslaniac ESS-y beda mogly tylko duze korpy i alianse....null opustoszeje jeszcze bardziej.

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Isengrim:

--- Cytat: MuadDib w Styczeń 16, 2014, 14:32:06 ---Nie wiem Panowie...caly czas mam nieodparte wrazenie ze ponownie zabrano biednym wspomagajac bogatych.Male korporacje dysponujacymi niewielkimi kilkuosobowymi gangami nie beda w stanie utrzymac ESS-ow w wyniki czego "maluczcy"beda musieli wyniesc sie z nulla.oslaniac ESS-y beda mogly tylko duze korpy i alianse....null opustoszeje jeszcze bardziej.

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

Żadnych maluczkich w sov-null już dawno nie ma. :)

Wbrew temu co pisze CCP (a może i wbrew ich intencjom) ten moduł będzie służył do wszystkiego, tylko nie do podwyższania dochodów przez ownera terenu. To systemowy syfon, mobilna bańka do łapania capitali, ustrojstwo do spawnowania bitek - ale z wyjątkiem małych, zabetonowanych pocketów do których nie da się wlecieć nie przelatując przez minimum 3 systemy intelu - żaden właściciel sova nie będzie wrzucał tych badziewi, bo ryzykuje utratę kasy na rzecz jednego zasmarkanego interceptora. Za to właśnie małe, roamujące gangi będą wrzucać te ESS do systemów licząc na bitkę lub darmowe ISKi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej