Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
Okropniak:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 08, 2014, 15:14:54 ---Czytałeś tekst Soundwave'a w CSM Summit Minutes? "It doesn't have to be many of those new systems". 10 lat temu mówili "There will be 3-4 titans in whole Eve" :D
A prawda jest taka, że powinni naprawdę rzucić wszystko i zabrać się za sov w 0.0. Tak, żeby skończyć z AFK Empires, co obiecywali już w 2009 roku i nigdy tego nie zrealizowali.
No, chyba, że jest jakiś inny fragment gameplaya - o którym nie wiem - tak spieprzony, że trzeba to naprawiać teraz zaraz, bo inaczej ludzie zaczną się wieszać na kablach o myszy.
--- Koniec cytatu ---
No nie do końca się zgodzę - ale to czysto z subiektywnego punktu widzenia. Patrząc obiektywnie naprawa sov poprawiłaby sytuację (nie mówię o finansach a o grywalności jako takiej) dla masy ludzi... Na razie są to walki coraz większych flot z coraz większym zapleczem i groźbą zdropienia coraz większej ilości superów - wystarczy spojrzeć na przepychanki na innych wątkach.
Oczywiście są szumne deklaracje że "jak tylko się to skończy to RESET" ale... jakoś nie wierzę by miało się to stać w skończonym czasie...
Ale to obiektywnie - subiektywnie to lubię odkrywać coś nowego i mieć eksploracje zgoła odmienną od tego co w eve exploracją nazywają... farma nie exploracja ot co... nowe tereny może okażą się fajne - może będzie można zmajstrować bitki a nie bloby... rzucić 60 na 10 hostów każdy potrafi nie?...
SokoleOko:
--- Cytat: Okropniak w Styczeń 08, 2014, 15:30:41 ---..
Ale to obiektywnie - subiektywnie to lubię odkrywać coś nowego i mieć eksploracje zgoła odmienną od tego co w eve exploracją nazywają... farma nie exploracja ot co... nowe tereny może okażą się fajne - może będzie można zmajstrować bitki a nie bloby... rzucić 60 na 10 hostów każdy potrafi nie?...
--- Koniec cytatu ---
Tylko, że bez zmian w sovie, które przełożą się na bloby, to pierwszy player-built-gate będzie zbudowany przez Goonów, a Ty będziesz sobie nadal mógl eksplorować raty na beltach w Syndicate :P
Jak zaczynałem grać to Eve było pewne małych konfliktów. Dziś jest jedna uber wojna i cisza do okoła. To trzeba naprawić, bo to może naprawdę położyć grę.
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 08, 2014, 15:53:29 ---Tylko, że bez zmian w sovie, które przełożą się na bloby, to pierwszy player-built-gate będzie zbudowany przez Goonów, a Ty będziesz sobie nadal mógl eksplorować raty na beltach w Syndicate :P
Jak zaczynałem grać to Eve było pewne małych konfliktów. Dziś jest jedna uber wojna i cisza do okoła. To trzeba naprawić, bo to może naprawdę położyć grę.
--- Koniec cytatu ---
Na razie Ruskie ogłosiły Posting CTA w sprawie dron. ;D ;D ;D
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=310903
Okropniak:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 08, 2014, 15:53:29 ---Tylko, że bez zmian w sovie, które przełożą się na bloby, to pierwszy player-built-gate będzie zbudowany przez Goonów, a Ty będziesz sobie nadal mógl eksplorować raty na beltach w Syndicate :P
--- Koniec cytatu ---
No wiem wiem - ale ja im nie bronie pod warunkiem że będzie dosyć systemów do zabawy, niech będę nawet 999 byleby miało to jakiś sens. Jeśli ograniczy to możliwość blobowania to bijąc po kawałku można wpierdziel każdemu spuścić... sam chyba zresztą wiesz jak to działa. Jak wystawią na Ciebie takie same siły i wygrasz - jest fajnie, jak wystawią silniejsze i wygrasz - jest duma i z siebie i z floty, ale jak cisną na Ciebie siły 3x, 4x większe i jeszcze piszą gf po wszystkim... trochę tak i straszno i smutno...
W samych wh teraz też nie jest lepiej - czasem można się pobić ale trafiają się floty po 40 i więcej t3 z supportem i się dziwią że nie mają z kim walczyć... - a niestety gra w takim jak jest układzie sama do tego skłania.
Theronth:
Większe TiDi od tych biednych dron na które się uwzięliście powodują skille w czerepach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej