Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
Centurion:
Szczerze to nie wiem jak to ma działać, nie wiem po co wymyślają takie coś zamiast zająć się realnymi problemami. To jak maskowanie smrodu przez dezodorant podczas gdy na środku dywanu leży świeża kupa.
Okropniak:
--- Cytat: Centurion w Styczeń 08, 2014, 14:15:04 ---Szczerze to nie wiem jak to ma działać, nie wiem po co wymyślają takie coś zamiast zająć się realnymi problemami. To jak maskowanie smrodu przez dezodorant podczas gdy na środku dywanu leży świeża kupa.
--- Koniec cytatu ---
dokładnie tak jak mówisz... modułki srułki... zmiany nazwy indyków... BS soe który nic nie zmienia...
ciągle czekam na jakieś zajawki odnośnie player-gatów do nowych systemów ale na tym ruskim blogu który 2mieś wcześniej opisywał bieżące/najnowsze modułki cisza... :(
Ptysiu:
Ja osobiście czekam na Town Portal Generator (moduł generujący wh do najbliższego huba :P)
SokoleOko:
--- Cytat: Okropniak w Styczeń 08, 2014, 15:05:44 ---ciągle czekam na jakieś zajawki odnośnie player-gatów do nowych systemów
--- Koniec cytatu ---
Czytałeś tekst Soundwave'a w CSM Summit Minutes? "It doesn't have to be many of those new systems". 10 lat temu mówili "There will be 3-4 titans in whole Eve" :D
A prawda jest taka, że powinni naprawdę rzucić wszystko i zabrać się za sov w 0.0. Tak, żeby skończyć z AFK Empires, co obiecywali już w 2009 roku i nigdy tego nie zrealizowali.
No, chyba, że jest jakiś inny fragment gameplaya - o którym nie wiem - tak spieprzony, że trzeba to naprawiać teraz zaraz, bo inaczej ludzie zaczną się wieszać na kablach o myszy.
Theronth:
Mobile Solo Inhibitor.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej