Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
Centurion:
--- Cytat: Doom w Styczeń 08, 2014, 12:38:42 ---Fajny pomysł na szybkie wyjście krowami z baniek. na gate zrzucasz takie coś i jump, najbardziej zabomblowany gate jaki widziałem miał długość bombli max na trzy takie urządzenia
--- Koniec cytatu ---
Brakuje mi emotki :facepalm:
Doom do tego co piszesz służy cyno, że już o zwykłym MJD nie wspomnę >:D
Doom:
Za cynem z flotą musi być coś co ją wystrzeli na cyno portalem, a mjd jest tylko dla bs size, co z mniejszymi, ale wciąż klocowatymi co przelecenie kilkuset km grida im zajmuje sporo czasu?
Ponadto nie chodzi mi o zastosowanie bojowe w obleganym systemie tylko np dla małego konwoju który wiosłuje z orką / indykami / frachtem
Isengrim:
--- Cytat: Centurion w Styczeń 08, 2014, 12:49:28 ---Brakuje mi emotki :facepalm:
Doom do tego co piszesz służy cyno, że już o zwykłym MJD nie wspomnę >:D
--- Koniec cytatu ---
Wychodzenie krowami z baniek na cyno też jest takie, no tego, trochę niebardzo... ;)
Centurion:
@Doom
Cały problem w tym, że nie można patrzeć na zastosowanie tego modułu dla małego transport opa czy czegokolwiek małego, bo to będzie niezauważalne. A perspektywa używania tego w walkach flotowych jest... hmm... posrana? Anchor, asist dron... idźcie spać, jak coś mam to to i was wywalę z grida :P
@Isengrim
No proszę cię, chyba dało się domyślić, że chodzi mi o zabańkowany system do którego się wskakuje - no lepiej przez cyno w środek systemu niż przez gejta w bańki? ;)
Isengrim:
Ok, nie do konca zrozumialem. :)
Ale to chyba nie tak ma dzialac, ze FC moze wywalic cala flote jak na MJD. Kazdy musi ten modulek sam aktywowac, jak Jump Bridge, z tego co rozumiem. A i nie dziala na slowcaty. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej