Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (121/144) > >>

Okropniak:
o ile dobrze zrozumiałem nie będzie można tegoż skoku przerwać - chciałbym zobaczyć jak flota inicjuje skok z tego ustrojstwa i parę sec przed parę SB "przytrzymuje" scramblem kilka osób i je szybko ubija - na oczach tych co już są 100km dalej :)

albo jak flota inicjuje skok i jakieś arazu przytrzymuje 5 z nich :)

no nic - zobaczy się...
natomiast drugi modułek - odpadnie solo-fikanie z hostami na lokalu bo nie będzie jak sprawdzić czy są na stacji czy stoją na offgrid czekając na kampie... to taki przytyk CCP żeby każdy latał "solo" ale z altem?

SokoleOko:

--- Cytat: Isengrim w Styczeń 08, 2014, 08:39:03 ---I skad to info?

--- Koniec cytatu ---

Nie mogę powiedzieć, poza tym że dość wiarygodne i nie jest to info "z trzeciej ręki".

Sentry mają się nie dać asystować. Nie wiadomo jak dokładnie to zostanie rozwiązane, ani kiedy.

Moja spekulacja jest taka, że może być to częścią revampa Drone UI (zamiast okienka, ma być coś w rodzaju modułu od dronek), zdaje się że pokazywali to na ostatnim Fanfeście. W każdym razie pamiętam takiego koncepcyjnego screena.

Doom:

--- Cytuj ---o ile dobrze zrozumiałem nie będzie można tegoż skoku przerwać - chciałbym zobaczyć jak flota inicjuje skok z tego ustrojstwa i parę sec przed parę SB "przytrzymuje" scramblem kilka osób i je szybko ubija - na oczach tych co już są 100km dalej

albo jak flota inicjuje skok i jakieś arazu przytrzymuje 5 z nich
--- Koniec cytatu ---
Albo flota aktywuje modułek i w tym momencie w okolicy docelowej stukilumetrówki declockuje dictor i kilka bomberół wesoło machając do tch co się rozpędzają?

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 08, 2014, 10:15:09 ---Nie mogę powiedzieć, poza tym że dość wiarygodne i nie jest to info "z trzeciej ręki".

Sentry mają się nie dać asystować. Nie wiadomo jak dokładnie to zostanie rozwiązane, ani kiedy.

Moja spekulacja jest taka, że może być to częścią revampa Drone UI (zamiast okienka, ma być coś w rodzaju modułu od dronek), zdaje się że pokazywali to na ostatnim Fanfeście. W każdym razie pamiętam takiego koncepcyjnego screena.

--- Koniec cytatu ---
ech no to latanie misji na cztery konta gdzie dwa dają asystę dominików z sentry włąsnie sie poszło....

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Styczeń 08, 2014, 12:26:23 ---ech no to latanie misji na cztery konta gdzie dwa dają asystę dominików z sentry włąsnie sie poszło....

--- Koniec cytatu ---

I bardzo dobrze. Bo to już jest praktycznie legalne bociarstwo.

A co to tego Micro Jump czegoś tam... chyba najbardziej kretyński pomysł jaki widziałem odkąd gram w Eve. Jeśli Fozziemu się nudzi i nie ma co robić, to w 15 minut mogę mu zaplanować pracę na kolejny rok. Bałwan.

Doom:

--- Cytuj ---I bardzo dobrze. Bo to już jest praktycznie legalne bociarstwo.
--- Koniec cytatu ---
Zarzucasz mi bocenie?

--- Cytuj ---A co to tego Micro Jump czegoś tam... chyba najbardziej kretyński pomysł jaki widziałem odkąd gram w Eve. Jeśli Fozziemu się nudzi i nie ma co robić, to w 15 minut mogę mu zaplanować pracę na kolejny rok. Bałwan
--- Koniec cytatu ---
Fajny pomysł na szybkie wyjście krowami z baniek. na gate zrzucasz takie coś i jump, najbardziej zabomblowany gate jaki widziałem miał długość bombli max na trzy takie urządzenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej