Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
EmiLLos:
--- Cytat: Okropniak w Grudzień 15, 2013, 21:19:30 ---wprost cudownie - będzie można kerbirzyć w spokoju bo przecież local'a nie wyłączą a directional i owszem...
--- Koniec cytatu ---
Chyba miales na mysli totalny nerf directionala i potezna wygrana prob? :D
Ty wylaczysz directional i nikt cie nie zobaczy, ale i ty nie zobaczysz prob :D
GlassCutter:
No akurat camperzy i farmerzy z WH się cieszą :-\
Okropniak:
--- Cytat: EmiLLos w Grudzień 15, 2013, 23:13:16 ---Chyba miales na mysli totalny nerf directionala i potezna wygrana prob? :D
Ty wylaczysz directional i nikt cie nie zobaczy, ale i ty nie zobaczysz prob :D
--- Koniec cytatu ---
Bardziej myślałem o tym że proby mało cię interesują jak widzisz że local skacze - ciężej będzie wybierać anom na którą lecieć na cel - ale to tylko odnośnie samego polowania na "egzekucje" bo do niczego innego tych raciarskich-kili przyrównać nie mogę.
Tak więc to że prob nie zobaczy mało zmienia bo widzi lokal i odwarpowuje mając zwiększone szanse na ucieczke bo z direct nie można na szybko ogarnąć gdzie kto siedzi.
EmiLLos:
No to w WH bedzie z tym problem bo masz i brak localu :P
To chyba ich ten magiczny sposob na zmiane 'systemu localu'
Okropniak:
--- Cytat: EmiLLos w Grudzień 16, 2013, 14:35:32 ---No to w WH bedzie z tym problem bo masz i brak localu :P
To chyba ich ten magiczny sposob na zmiane 'systemu localu'
--- Koniec cytatu ---
z tego co patrzyłem w wh dają scouta na wloty i jeszcze "patrzałkę" wewnątrz sprawdzającą czy się nowa syg nie pojawia - tak więc zakładając że ustrojstwo będzie działać na grid, farmiący tam znikną z local (co daje im naprawdę duży bonus) dalej mając ochronę przed probami (intel od scoutów).
W wh nigdy nie farmi się w pojedynkę (nie liczę odosobnionych przypadków) tak więc ustrojstwo typowo dla farmerów.
Ale, nie narzekam - sam też zarabiam w ten czy inny sposób i skoro wejdzie to będzie wykorzystane, a jakiś counter zawsze się znajdzie.
Ciekaw jestem kiedy wymyślą to samo (mobile w sensie) do kasowania cloak z grida? :) bo coś czuję że w tym kierunku to idzie....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej