Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 02, 2013, 23:57:13 ---No masz... a przysiągłbym, że była taka zamiana, że "trałowanie" dronami już nie miało sensu. My bad.
--- Koniec cytatu ---
Podoba mi się określenie Sokolego. Po raz pierwszy ktoś prawidłowo opisał te zjawisko.
Bamsey Amraa:
Stratios w WH, armor tank na pimp ficie wyglada ciekawie prawie 60k ehp rezy okolo 70%, 468 dps z dron, siata,scram, sensor booster, eccm, sredni wampir i dwa srednie neuty, proby i cloak daja naprawde niezlego solo/small gang shipa. Wady to w porownaniu do t3 covery relatywnie maly tank, mniejsze bonusy do skanowania oraz ten delay cloaka no i oczywiscie t3 moze refitowac suby w wh. Bonus taki ze skill nie spada jak sie zdarzy spasc :)
[BU FU] Karas:
z tym decloakiem to jest tak, ze kazda geometryczna reprezentacja pixeli wykloucza, nie wazne czy drona, cana, rakieta(tez ma swoja geometrie), czy lewitujace gowno oddzielone od swojego wlasciciela ktory niedawno zszedl z tego swiata. Jesli to cos ma geometrie i spelnia warunek, Ty w cloaku<=2000m inny mesh/vertex czegokolwiek= decloak.
btw podoba mi sie, propozycja BSa, moze byc ciekawy
Colonel:
--- Cytat: Bamsey Amraa w Grudzień 03, 2013, 08:44:49 ---Stratios w WH, armor tank na pimp ficie wyglada ciekawie prawie 60k ehp rezy okolo 70%, 468 dps z dron, siata,scram, sensor booster, eccm, sredni wampir i dwa srednie neuty, proby i cloak daja naprawde niezlego solo/small gang shipa. Wady to w porownaniu do t3 covery relatywnie maly tank, mniejsze bonusy do skanowania oraz ten delay cloaka no i oczywiscie t3 moze refitowac suby w wh. Bonus taki ze skill nie spada jak sie zdarzy spasc :)
--- Koniec cytatu ---
wez ze soba depot i tez bedziesz mogl >> sciagnac tego "nosa", dolozyc neuta, dolozyc weba, wyjebac sensorbuster...
a na dach najlepiej wstawic 4 x hewi nełutron blaster dwa i "hej ho ułani" ...
SokoleOko:
--- Cytat: KoMic w Grudzień 03, 2013, 08:59:35 ---btw podoba mi sie, propozycja BSa, moze byc ciekawy
--- Koniec cytatu ---
A to są jakieś konkrety?
Bo chyba na razie:
- wiemy jak będzie wyglądał
- wiemy że będzie miał najmniejszą masę
- wiemy, że nie będzie miał covertowego cloaka
- wiemy, że będzie miał ciekawe bonusy (= "będzie pan zadowooooloooony" :D)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej