Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 20, 2013, 10:45:24 ---Za to te "Masteries" są literalnie o kant dupy potłuc. Z moimi 98 mil SP mam np. Cynabala na III?
--- Koniec cytatu ---
Soko, za dużo SP masz "nie w pvp" :D ... Minning??
Mam 110 i Cynabala będę miał na V jeśli wrzuce specki dron amaar / caldari na 5...
Które na HA mi potrzebne.
Reasumujac przypomina to polskie CV żeby robotę w makdonaldzie dostać :D
Raja Nebucodeneze:
Pytanie od gracza, który miałby zamiar powrócić do gry:
Jako że Rubicon jest żyw już trochę - jak wygląda sprawa ze wprowadzoną guerillą - chodzi mi dokładnie o to czy są korporacje które takie coś wpisują sobie na serio do portfolio albo czy powstają nowe, które maja zamiar głównie się tym zajmować? Czy też jest to ot tak - fajna odskocznia, lub niestety - pic na wode...
Bardziej mi chodzi o to czy mechanika tej partyzantki jako taka jest wykonalna, niż o ewentualne zarobki z takowej (chociaż nie ukrywam że to drugie na pewno bardziej zachęca ludzi do aktywności)
Pozdrawiam
[BU FU] Karas:
wydawalo mi sie, ze kazda gate campa jest za zasadzie partyzantki. Jak widza industriala, to kazdy bohater, ale jak tylko ktorys z nich dostrzeze na tym indyku chocby civilian guna, a nie daj boze obstawe w postaci riftera, to chopaki spier... po SSach szybciej niz kerbir z anomki jak lokal puchnie o 1 neuta.
Zgudi:
--- Cytat: KoMic w Listopad 26, 2013, 11:56:17 ---wydawalo mi sie, ze kazda gate campa jest za zasadzie partyzantki. Jak widza industriala, to kazdy bohater, ale jak tylko ktorys z nich dostrzeze na tym indyku chocby civilian guna, a nie daj boze obstawe w postaci riftera, to chopaki spier... po SSach szybciej niz kerbir z anomki jak lokal puchnie o 1 neuta.
--- Koniec cytatu ---
Zdarzają się kampy polujące tylko na łatwe cele, ale nie każdy tak lata. Bywają takie, które czekają na solidniejszą bitkę i nie zwieją przed trochę mocniejszym przeciwnikiem, tylko wywalają drony i czekają. Wszystko zależy od organizacji i odwagi FC.
Raja Nebucodeneze:
Może nie potrzebnie użyłem polskiego określenia - partyzantka :) Tak jak napisałem chodzi mi konkretnie o Tą Guerillę - czyli 'syfony' i terefere :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej