Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
Proxima Alland:
--- Cytuj ---Ale shipy SoE zapowiadają się mistrzowsko - Gripen już wypuścił nowe EFT i już widzę, że Stratios będzie moim nowym solo shipem.
--- Koniec cytatu ---
Co prawda, to prawda. Już nie wspomnę, że warto tym latać dla samego wyglądu ;p
No fakt, ja Retrievera nie mam nawet na 1 ze względu na jakieś kompletnie nieprzydatne skille, choć ciągnę już z niego max.
Ale i tak. Jak ktoś wyskilluje zgodnie z tym co napisali, to i tak będzie mniej gości, którzy wsiadają w statek od czapy i są łatwym celem.
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 20, 2013, 10:45:24 ---Ale shipy SoE zapowiadają się mistrzowsko - Gripen już wypuścił nowe EFT i już widzę, że Stratios będzie moim nowym solo shipem.
--- Koniec cytatu ---
Do tego jeśli ... jeśli dużo osób będzie robić misje dla sanktuarium i ceny spadną to chciałbym zobaczyć nowych graczy robiących hot dropa :D to może być naprawdę mega ciekawe :] ... niah niah ... aż mi banan wyskakuje na ustach myśląc o Shadow Cartel zrobionym na szaro przez Akademię in Pandemic Style xD lol
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 20, 2013, 10:45:24 ---Za to te "Masteries" są literalnie o kant dupy potłuc. Z moimi 98 mil SP mam np. Cynabala na III? Bo nie mam pasywnych kompensacji do shielda (dopiero co znerfili aktywne hardy i teraz te skille są do niczego) albo afterburnera na V? Bitch, please...
--- Koniec cytatu ---
True, nowym dopóki nie ogarną może te masteries trochę pomoże, ISIS z całą pewnością także. Jednak najbardziej podoba mi się teraz to, że jak najade na skill mam od razu skrócone description i nie muszę wchodzić w show info. To naprawdę pomaga. I mam wrażenie, że nowa "mechanika" okienek jest o wiele szybsza jak poprzednia i nie wiesza się już tak.
Dux:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 20, 2013, 10:45:24 ---Za to te "Masteries" są literalnie o kant dupy potłuc. Z moimi 98 mil SP mam np. Cynabala na III? Bo nie mam pasywnych kompensacji do shielda (dopiero co znerfili aktywne hardy i teraz te skille są do niczego) albo afterburnera na V? Bitch, please...
--- Koniec cytatu ---
Też mam na III. Kompensacje akurat mam na V (miałem remap pod i/m to machnąłem też to, by chwilę potem w paczu te skile uwalili :P ). No ale nie mam specki na amarskie i caldaryjskie dronki, więc nie kwalifikuje się pod IV level. Pod V tym bardziej, bo nawet pod arty cyne do tego potrzeba specki na V na AC. I jeszcze na V trajectory analysis. Tu akurat bym się zgodził, choć przy waleniu z arty na te 20-23 km to symboliczna różnica. Ale czemu zatem nie wypominają mi też gallente kruzów na IV? Przecież TA daje 5% do faloffa na level, gdy kruz gallente 10% ???
SokoleOko:
--- Cytat: Dux w Listopad 20, 2013, 12:28:18 ---No ale nie mam specki na amarskie i caldaryjskie dronki, więc nie kwalifikuje się pod IV level
--- Koniec cytatu ---
Jaaaaaaapa, n000bie ;)
Ale serio - rozumiem, że "V" to ma być nagroda dla nerda za wbicie wszystkiego na maksa (nawet rzeczy totalnie nieistotnych), żeby - jak już za przeproszeniem "dojdzie" - mógł odchylić się w fotelu z ch piwem w garści i podziwiać, podziwiać, podziwiać....
Niemniej, wycenienie mnie na III jest oburzające. Ostatni raz poczułem się tak wdeptany w ziemię, gdy w IV klasie LO dostałem na koniec roku trójkę z historii i nauczyciel powiedział mi, że "nieważne, że umiem na szóstkę, ale za długie włosy mam niższą ocenę" :P
Centurion:
--- Cytuj --- Ale czemu zatem nie wypominają mi też gallente kruzów na IV? Przecież TA daje 5% do faloffa na level, gdy kruz gallente 10% ???
--- Koniec cytatu ---
Wypominają ci tylko nie wiesz gdzie ;)
Jak jesteś w shipie i zrobisz show info to obok mordki masz zielone pole jako lamus bez gallente cruzów na 5. Jak masz wszystko do latania danym shipem na 5 (wymienione w drabince skili na shipa) to masz zielone pole z gwiazdką :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej