Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (78/144) > >>

WhiteCat:

--- Cytat: Colonel w Październik 17, 2013, 18:09:10 ---http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/stop-the-thief-siphon-units-in-rubicon/

--- Koniec cytatu ---
Największy bezsens tego patch'a, nie wiem co chcą dzięki temu osiągnąć, bo ludzie zamiast coś latać będą przy posach kwitnąć...

GlassCutter:

--- Cytat: WhiteCat w Październik 17, 2013, 19:54:31 ---Największy bezsens tego patch'a, nie wiem co chcą dzięki temu osiągnąć, bo ludzie zamiast coś latać będą przy posach kwitnąć...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: WhiteCat w Październik 16, 2013, 14:06:40 ---Najgorszy sen pro-soverów: noob w statku "za grosze", który uczyni ich drogie ssafki moonów bezwartościowymi :D

--- Koniec cytatu ---

Czemu nam tego nie dali jak Finis Terrae terroryzowało Syndykat.. Po cepach i nowych bańkach chyba najpiękniejsza część tego dodatku.

Zgudi:

--- Cytuj ---frytka webująca z 60 km
--- Koniec cytatu ---
W lolseku będzie tego latać od cholery. Po co mi np. vagas latający 2500m/s, skoro przylecą 2/3 takie frytki, vagas zastyga i po minucie zdycha jak szmata.

Bijesz się na dystans, dostajesz 2/3 weby i zwalniasz gwałtownie. Orientujesz się, że musisz natychmiast wiać, ale zanim zdążysz to zrobić, reszta wchodzi Tobie na orbitę i zakłada punkt. Generalnie wygląda na to, że w razie tarapatów szanse na urwanie się i ucieczkę stopnieją przerażająco, niemal do zera. Cieszyć się będą z tego gangi, płakać solo PVP-erzy.

Zlorf:
Nikt nie wspomniał o nowych wymaganiach skilli dla large i medium gunach?

Goomich:
Znaczy co zmienili?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej