Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
Nitefish:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 16, 2013, 20:33:43 ---Ciekawe czemu teraz ludzie zlewają keresa? Może dlatego że to freja z speedem i alignem haca, z beznadziejnym capem i ehapem cepa. :) Albo pożal się Boże Hyena. Fajnie że coś z nimi robią, bo obecnie niektóre z nich są niegrywalne, ale mam równocześnie poważne obawy co do ich finalnego kształtu.
--- Koniec cytatu ---
Ja po dosłownie kilku wypadach w keresie mam nabite 57 killsów. Dla mnie ten ship jest super tylko trzeba wiedzieć kiedy go używać. Oczywistym jest że nie wystawię go na nagi, sforę cynabali czy flotkę besów.
Kitsune to jeszcze lepszy power.
Proxima Alland:
Tak. Jedyne co, to mam wygładzanie krawędzi na medium.
Hmmm... Ciekawe. Ciekawe też, że na filmie ładniej wyglądają te modele niż u mnie....
Zobaczę jeszcze ustawienia grafiki.
Mam Pentium Core2Duo 2800, GForce 9600 GT 512ram, 4 gb ram (3,2 ze względu na 32bit system).
GlassCutter:
--- Cytat: Nitefish w Październik 17, 2013, 13:13:20 ---Ja po dosłownie kilku wypadach w keresie mam nabite 57 killsów. Dla mnie ten ship jest super tylko trzeba wiedzieć kiedy go używać. Oczywistym jest że nie wystawię go na nagi, sforę cynabali czy flotkę besów.
Kitsune to jeszcze lepszy power.
--- Koniec cytatu ---
covert fretami też się da zabić sabra, ale co to zmienia?
SokoleOko:
--- Cytat: Proxima w Październik 17, 2013, 13:20:58 ---Tak. Jedyne co, to mam wygładzanie krawędzi na medium.
Hmmm... Ciekawe. Ciekawe też, że na filmie ładniej wyglądają te modele niż u mnie....
Mam Pentium Core2Duo 2800, GForce 9600 GT 512ram, 4 gb ram (3,2 ze względu na 32bit system).
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem z tak słabą grafiką nie grasz na maksymalnych ustawieniach (widocznych na tym filmie), chyba że masz jakaś bardzo małą rozdzielczość ekranu (1280x1024, czy 1440x900).
W moim przypadku, z silniejszą kartą 8800GTX przy 1680x1050 siadało mi do 12-15 FPS, a dualboxować już kompletnie się nie dało. Teraz mam GTX560 i dualboxuję ma maks-detalach i nie widzę żadnego rozmycia.
Zsur1aM:
--- Cytat: Proxima w Październik 17, 2013, 13:20:58 ---Tak. Jedyne co, to mam wygładzanie krawędzi na medium.
--- Koniec cytatu ---
Zapewne kwestia filtrowania tekstur (filtorwanie anizotropowe ktore mozna ustawic bezposrednio w panelu nvidii).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej