Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (7/144) > >>

Isengrim:
Wyraźnie piszą, że chodzi o zabezpieczenie gejt-kamp przed hotdropami Pandemikowych tytanów. :P

Okropniak:
faktycznie - anchorowane... czyli dla blob-festów oraz gate-kamp w sam raz, i tylko dla nich.

Isengrim:

--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 27, 2013, 11:03:36 ---faktycznie - anchorowane... czyli dla blob-festów oraz gate-kamp w sam raz, i tylko dla nich.

--- Koniec cytatu ---

Tak naprawdę wiele zależy od tego, jak długo się toto będzie anchorować i online'ować. Jak do minuty - dwóch łącznie to nie tak źle.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 27, 2013, 11:03:36 ---faktycznie - anchorowane... czyli dla blob-festów oraz gate-kamp w sam raz, i tylko dla nich.

--- Koniec cytatu ---
Mobilne bańki też są anchorowane, a są często wykorzystywane podczas roamów i podobnych zabaw.
Edit: i tak mogę iść o zakład że najczęściej będzie sie je widzieć gdzieś na anomalkach/plexach  ;D

Okropniak:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 27, 2013, 11:08:13 ---Mobilne bańki też są anchorowane, a są często wykorzystywane podczas roamów i podobnych zabaw.
Edit: i tak mogę iść o zakład że najczęściej będzie sie je widzieć gdzieś na anomalkach/plexach  ;D

--- Koniec cytatu ---

No dokładnie o tym myślałem :)
Ciągle mam mieszane uczucia co do tego, ale to może przez to że teraz Pijaki brykają w nano flotach, modułek w sumie wtedy bezużyteczny - zanim się zanchoruje to flota jest już 3j dalej.

Ma ktoś dokładniejsze opisy tego syfonu do POS?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej