Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (5/144) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 27, 2013, 08:55:27 ---Potencjalnie fajne narzędzie dla scoutów scout-botów i local-chekerów.

--- Koniec cytatu ---
Scout to nie tylko pilot który leci przed roamem, to także ludzie którzy śledzą ruchy flot w większych imprezach.
Widok na żywo na wrogą flotę napewno pomoże FC w planowaniu bijatyki.
Ciekawe tylko jak to sie zachowa w lagu i TiDi  ;D

Zygi O.:
"Guerilla-style small fleet warfare" - any idea?

Isengrim:

--- Cytat: LordSzagi w Wrzesień 27, 2013, 09:09:58 ---"Guerilla-style small fleet warfare" - any idea?

--- Koniec cytatu ---

No wlasnie te wszystkie cyno-jammery maja pomoc malym gangom w walce z blobami.

Zastanawia mnie, czy te cuda beda dzialac w lowsecu. Szczerze watpie, a to moze prowadzic do idiotycznej sytuacji, gdzie hotdropy na baita beda czestsze tam niz w null.

Puszek, przy bitwach ktore generuja tidi i lagi zazwyczaj masz szpiegow we wrogiej flocie, wiec nie potrzebujesz az tak sie martwic "oczami" na niej.

Anthar:

--- Cytat: LordSzagi w Wrzesień 27, 2013, 09:09:58 ---"Guerilla-style small fleet warfare" - any idea?

--- Koniec cytatu ---
No ustawiasz alta z cloakiem i cynem w jakims systemie :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Wrzesień 27, 2013, 09:29:51 ---Puszek, przy bitwach ktore generuja tidi i lagi zazwyczaj masz szpiegow we wrogiej flocie, wiec nie potrzebujesz az tak sie martwic "oczami" na niej.

--- Koniec cytatu ---
POWAŻNIE?  ??? o ja młody i gupi...  :(

Moje "pytanie" było z typu rozważań akademickich, co by było gdyby i jak by wygladało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej