Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (25/144) > >>

Proxima Alland:
Nie pije się mineralnej wody tylko wodę źródlaną. Różnica jest taka, że mineralna może być każdą wodą, która ma minerały. Źródlana natomiast, jak sama nazwa wskazuje pochodzi wprost ze źródła. ^^ ;p

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Okropniak w Październik 01, 2013, 13:18:31 ---wszystko to fajne ale jeśli chodzi o skalę przypomina to bardziej bonus w rodzaju "zmiana nazw indyków" niż rewolucję na miarę wprowadzenia niegdyś WH...
Owszem - niektóre modułki mogą być przydatne, statki do exploracji jak wyżej - ale to coś jak z imprezą na księżycu... - niby wszystko jest, laseczki, muzyczka, grill... ale atmosfery jakoś brak...

Mam nadzieję że nie z gruchy ni z pietruchy wrzucą tą budowę gate i coś do tego jeszcze dodadzą :)
-> Image of building stargates. Was not discussed. http://i.imgur.com/X0pNM43.png

--- Koniec cytatu ---
Myślę, że z krytyką należy się wstrzymać przynajmniej do finalnego pacznota. Na razie to pierwsza zmiana (fakt, mało istotna) opisana szczegółowo.

ManganMan:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 01, 2013, 12:32:56 ---Pierwsze szczegóły, na te chwile zabawa w certyfikaty:
http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/license-to-kill-certificate-overhaul/

--- Koniec cytatu ---
OK, przeczytałem to i jeden dynks mnie zainteresował:
Ship MasterLeveling?  :P

Okropniak:
ale nie nie nie - ja nie krytykuje, fajnie że w końcu coś się dzieje bo np na zmianę czegokolwiek w Gall czekałem tak długo że miałem dosyć i wyszedłem z gry.
Jedynie ciekaw jestem w jakiej skali będą te zmiany - 3 modułki, i 2 nowe statki dupy nie urywają (sry za kolokwializm) - podczas gdy wprowadzenie WH było czymś naprawdę nowym.
Jeśli będzie to tylko to co opisali do tej pory - fajne, ale nie zasługuje na miano dodatku - raczej kilka bieżących zmian wrzuconych w jeden patch.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Okropniak w Październik 01, 2013, 13:59:17 ---ale nie nie nie - ja nie krytykuje, fajnie że w końcu coś się dzieje bo np na zmianę czegokolwiek w Gall czekałem tak długo że miałem dosyć i wyszedłem z gry.
Jedynie ciekaw jestem w jakiej skali będą te zmiany - 3 modułki, i 2 nowe statki dupy nie urywają (sry za kolokwializm) - podczas gdy wprowadzenie WH było czymś naprawdę nowym.
Jeśli będzie to tylko to co opisali do tej pory - fajne, ale nie zasługuje na miano dodatku - raczej kilka bieżących zmian wrzuconych w jeden patch.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co rozumiem, najnowszy pacz jest pierwszym krokiem do tego o czym już CCP wspominało - odkrywanie nowych systemów, "podłączania" ich bramami do już istniejących itp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej