Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Gustlic w Październik 01, 2013, 07:48:00 ---Ja byłbym skłonny powiedzieć nawet że to będzie w stylu BPC na Cynkę czy dramiela. Nie sądzę żeby dawali BPO na te cacuszka. Więc albo drop z plexa albo za lp od agenta.
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego nie? Z Noctisem było dokładnie tak samo, po prostu na stacjach ORE pojawiły sie BP na te statki. Zwróc uwagę że w zapowiedziach statki te pojawiaja sie jako Tech 1 a nie frakcyjne.
Poza tym jeszcze nawet nie wiadomo czy rzeczywiście będą to cacuszka, byc może to będzie "prober T3" dla ubogich :P
xanowron:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 01, 2013, 08:16:39 --- Zwróc uwagę że w zapowiedziach statki te pojawiaja sie jako Tech 1 a nie frakcyjne.
--- Koniec cytatu ---
Na livestreamie powiedziane było bardzo wyraźnie, że statki są frakcyjne (pierwsze pirate shipy z możliwością montowania covop cloaka, jeśli nie liczyć tych z AT), więc byłoby to bardzo dziwne gdyby były dostępne poza LP store/dropem.
FITTIpalti:
Możecie mi napisać o co chodzi z tym syfonem ? :)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xanowron w Październik 01, 2013, 10:30:01 ---Na livestreamie powiedziane było bardzo wyraźnie, że statki są frakcyjne (pierwsze pirate shipy z możliwością montowania covop cloaka, jeśli nie liczyć tych z AT), więc byłoby to bardzo dziwne gdyby były dostępne poza LP store/dropem.
--- Koniec cytatu ---
A widzisz, ja czytając gdzies o dodatku widziałem że "to pierwszy T1 statek z możliwością fitowania covert cloaka" ;) O tym że to "pirate" pisał ktos na EN24.
Zresztą, pożyjemy zobaczymy, nawet nie wiadomo jeszcze jak będzie sie nazywał ;) a co tu dyskutowac na jakiej zasadzie będzie dostepny.
Naicinh:
--- Cytat: FITTIpalti w Październik 01, 2013, 10:46:05 ---Możecie mi napisać o co chodzi z tym syfonem ? :)
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej