Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (21/144) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dormio w Wrzesień 30, 2013, 09:39:09 ---Na szczęście walka z takimi głupimi market botami sprowadza się do prostego wstawiania iluś tam orderów po to by zbić cenę gdzie TOBIE opłaca się wykupić towar bota i zawieźć tam gdzie inny bot kupi od Ciebie, a Ty zarobisz ponosząc jedynie koszt transportu.

--- Koniec cytatu ---

W teorii.

A praktyka jest taka, że trzeba byłoby obrać kapitałem ca. 10 razy większym niż to, co przynosi taka produkcja i wtedy w ogóle szkoda zawracać sobie głowy produkcją, skoro można spekulować na markecie.

Ptysiu:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 30, 2013, 09:58:41 ---W teorii.

A praktyka jest taka, że trzeba byłoby obrać kapitałem ca. 10 razy większym niż to, co przynosi taka produkcja i wtedy w ogóle szkoda zawracać sobie głowy produkcją, skoro można spekulować na markecie.

--- Koniec cytatu ---

Zawsze możesz sprzedawać towar hurtem na kontrakcie.

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 30, 2013, 09:58:41 ---A praktyka jest taka, że trzeba byłoby obrać kapitałem ca. 10 razy większym niż to, co przynosi taka produkcja i wtedy w ogóle szkoda zawracać sobie głowy produkcją, skoro można spekulować na markecie.

--- Koniec cytatu ---
Czyli jednak Twoja niechęć i brak kapitału jest tu przeszkodą, a nie fakt istnienia botów.

SokoleOko:

--- Cytat: Dormio w Wrzesień 30, 2013, 13:00:26 ---Czyli jednak Twoja niechęć i brak kapitału jest tu przeszkodą, a nie fakt istnienia botów.

--- Koniec cytatu ---

Lt Rook:
skończcie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej