Forum Gry > Inne gry

FOnline: Reloaded

<< < (3/3)

Kharim:
FO2238 to była dobra gra.
Nie wiem czy teraz jest podobnie, ale ta gra raczej dużo się nie zmieniła.
Jeśli chcecie pvp to polecam zainteresować się chemicznym dopingiem :) bez spożytego jeta, mentatów, buffouta i spalonych papierosków nie ma co wyruszać do walki, stimpacki też są ważne.

Co do buildu pod zabijanie, najepiej mieć do tego osobną postać, a sam build pozyskać o kogoś kto aktywnie gra w gangu pvp. Hybrydy podróżniczo/pvp można sobie w dupe wsadzić.
Osobiście polecam postać która na swych barkach dźwiga dwie bazooki i jest w stanie szybko wystrzelić z obu- w real time.

Co do expienia, kiedyś było kilka miejsc na mapie gdzie łaziły mutated moleraty- potrzeba 700 zabitych na 21 level. Ewentualnie encountery gdzie dwie grupy centaurów i floaterów walczą ze sobą i dobija się ledwo żywe osobniki.

Poza tym- jak najszybciej zróbcie sobie namiot i noście przy sobie tylko to co potrzeba.

Wysłane z mojego ZAX 1.2

[BU FU] Karas:
ja poczatkowe lvle zawsze troche chitowalem z expieniem, zostawialem na noc 2 walczace postacie i leczyly sie wzajemnie. ale namiocik, pozniej cave lub stacja jest bardzo wazna, bo stracic postac mozna z byle powodu a tak zawsze jest miejsce gdzie mozna sie szybko refitowac: ]. kiedys to tak dzialalo ze namiot byl widoczny dla wszystkich co byli w gangu i zakladalo sie przy miastach modoc, reno, ridding

Naicinh:
Na bezrybiu i rak ryba...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej