Śmietnisko > Flamewar

Odp: Drony

<< < (2/3) > >>

Theronth:

--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 19, 2013, 20:15:20 ---Nie wiem nie grałem w wowa :P

--- Koniec cytatu ---
No jak to? WoW to pierwsze MMO, każdy musi zagrać. Załóż trial to oprowadzę Cię moją kawaii P4nd4r3nką :3

Okropniak:

--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 19, 2013, 14:34:34 ---Skrót na zasadzie jeden klawisz, albo klawisz + kliknięcie myszką jest dla mnie ok. Składanie Shifta, alta czy ctrl z innymi klawiszami to gimnastyka czyhająca na moje biedne palce by je połamać. Nie gram na gitarze basowej tylko w eve i stawów rozciągać nie mam zamiaru :P Poza tym już ja to widzę jak podczas dynamicznego pvp z silnie przeważającym liczebnie przeciwnikiem trafia się bez patrzenia w ten drugi klawisz, jednocześnie dziko klikając myszką po ekranie by kontrolować statek :)

--- Koniec cytatu ---

Z tego właśnie powodu jak grałem kiedyś w UT w klanie zrobiłem sobie głosową zmianę broni (korzystając z SDK MS do voice recognition).
Trochę się dziwili w grupie że mówię czym zaraz będę naparzać :)

--- Cytat: Theronth w Wrzesień 19, 2013, 22:06:08 ---No jak to? WoW to pierwsze MMO, każdy musi zagrać. Załóż trial to oprowadzę Cię moją kawaii P4nd4r3nką :3

--- Koniec cytatu ---

Wypada zagrać - serio, choćby po to żeby móc potem narzekać na coś co się zna a nie na to co się usłyszało :)

Soulscream:
Jak lubisz PVE to wow dla Ciebie. Jak nie lubisz to odradzam :).

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 20, 2013, 12:25:53 ---Jak lubisz PVE to wow dla Ciebie. Jak nie lubisz to odradzam :).

--- Koniec cytatu ---
Czy WoW to cos podobnego do Tibii?

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Wrzesień 20, 2013, 15:18:14 ---Czy WoW to cos podobnego do Tibii?

--- Koniec cytatu ---

Eve jest bardziej podobne do tibii heh.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej