Eve Online > Dyskusje ogólne

Znerfić killmaile?

<< < (4/8) > >>

Zygi O.:
Nikt tu chyba do końca nie przeczytał mojego posta;p Nie pisałem o "wyrzuceniu kb" ale o zredukowaniu informacji jakie dają.. Niech sie ludzie whorują do woli jak ich to bawi.. Chodzi o to żeby jak kogoś zabijesz to żebyś dalej nie wiedział tak naprawdę jaki fit miał ile tanka dpsa itp.. Obecnie jest tak że jakiś korp zrobi świetną akcje prototypowymi fitami a potem połowa eve lata w takiej doktrynie.. Gdzie jest ta trudność eve która ją wynosi nad inne? Niech każdy ma swoje pomysły i strzeże ich..

Theronth:

--- Cytat: LordSzagi w Wrzesień 21, 2013, 02:13:24 ---Nikt tu chyba do końca nie przeczytał mojego posta;p Nie pisałem o "wyrzuceniu kb" ale o zredukowaniu informacji jakie dają.. Niech sie ludzie whorują do woli jak ich to bawi.. Chodzi o to żeby jak kogoś zabijesz to żebyś dalej nie wiedział tak naprawdę jaki fit miał ile tanka dpsa itp.. Obecnie jest tak że jakiś korp zrobi świetną akcje prototypowymi fitami a potem połowa eve lata w takiej doktrynie.. Gdzie jest ta trudność eve która ją wynosi nad inne? Niech każdy ma swoje pomysły i strzeże ich..

--- Koniec cytatu ---
Battleclinic, EVESkunk, zwyczajni szpiedzy z dostępem do wiki/alliance maili. I bez kb daliby sobie radę.

Zygi O.:

--- Cytat: Theronth w Wrzesień 21, 2013, 05:40:40 ---Battleclinic, EVESkunk, zwyczajni szpiedzy z dostępem do wiki/alliance maili. I bez kb daliby sobie radę.

--- Koniec cytatu ---

No tak.. bo to musi wyjsc z poziomu mechaniki gry.. Gra sama w sobie nie powinna udostępniać takich info jak wszystkie itemy założone i nie założone. Niech wyświetla się tylko stan rzeczywisty czyli to co się rzeczywiście dropneło.. Reszta zniszczona więc niema nawet info co tam dokładnie było. To będzie realne rozwiązanie.

Colonel:

--- Cytat: LordSzagi w Wrzesień 21, 2013, 12:03:25 ---No tak.. bo to musi wyjsc z poziomu mechaniki gry.. Gra sama w sobie nie powinna udostępniać takich info jak wszystkie itemy założone i nie założone. Niech wyświetla się tylko stan rzeczywisty czyli to co się rzeczywiście dropneło.. Reszta zniszczona więc niema nawet info co tam dokładnie było. To będzie realne rozwiązanie.

--- Koniec cytatu ---

ok, niestety to tylko twoje 'pobozne' zyczenie w stylu 'wylaczyc lokal czat'
a moze riga powinni zrobic...
Medium Fitu nieudostępniacz II...
wbijasz sobie rozumiesz w rig slota i zacierasz łapki...haha, nikt nie zobaczy teraz mojego tajnego fitu na Caracala :)

Zygi O.:

--- Cytat: Colonel w Wrzesień 21, 2013, 13:09:43 ---ok, niestety to tylko twoje 'pobozne' zyczenie w stylu 'wylaczyc lokal czat'
a moze riga powinni zrobic...
Medium Fitu nieudostępniacz II...
wbijasz sobie rozumiesz w rig slota i zacierasz łapki...haha, nikt nie zobaczy teraz mojego tajnego fitu na Caracala :)

--- Koniec cytatu ---

Skoro można gadać o zmianie sova która jest równie realna to czemu nie można gadać o innych "pobożnych życzeniach"?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej