Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Zabijaki i Pijaki - Wznowiona libacja
FITTIpalti:
Wejdź na kanał BUFU in game i zagadaj do mnie albo kogoś od nas jak cie interesują pijaki
[BU FU] Karas:
I chuje, zapomniales Glassu dodac, ze to chuje som!!!!11111oneonejeden.
z tego co mnie sie wydaje, to Gagat otworzyl na nowo rekrutacje, do minionkow. Z narybku ktory byl wczesniej, tylko nielicznym udalo sie przezyc: ]
Filip Bonn:
Potwierdzam, nie ma lekko.
GlassCutter:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Styczeń 07, 2016, 12:00:51 ---I chuje, zapomniales Glassu dodac, ze to chuje som!!!!11111oneonejeden.
--- Koniec cytatu ---
Na szczęście mnie wyręczyłeś :P
[WILD5] Gagat:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Styczeń 07, 2016, 12:00:51 ---I chuje, zapomniales Glassu dodac, ze to chuje som!!!!11111oneonejeden.
z tego co mnie sie wydaje, to Gagat otworzyl na nowo rekrutacje, do minionkow. Z narybku ktory byl wczesniej, tylko nielicznym udalo sie przezyc: ]
--- Koniec cytatu ---
bo life is brutal and full of zasadzkas. Ja podczas rekrutacji zawsze jasno mowie jak jest i czego się spodziewać. Nigdy nikogo nie zachęcam. Niestety część ludzi myśli, że wie na co się pisze jak przychodzi do nas ;]. Tu wciskanie f1 nie jest takie proste jak w 100+ blobach i trzeba naprawdę chcieć się uczyć pvp i chcieć latać, żeby nasz ally się spodobał ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej