Eve Online > Przedpokój

Czy lecą z nami panie?

<< < (4/33) > >>

ManganMan:

--- Cytat: KoMic w Wrzesień 10, 2013, 14:51:50 ---nieprawda

--- Koniec cytatu ---
Tu może i nie, ale w czatach to przysłowie nadal funkcjonuje... :o

Coritsikaela Enth:
Zdarzają się - aczkolwiek mniej niż w innych grach mmo - zapewne dlatego, że Eve to gra bardzo niszowa. W WoW-ie swojego czasu pamiętam czasy kiedy 1/3 gildi potrafiły stanowić kobiety i nawet dobrze grały  >:D - a w Eve 1-2 kobiety na corpa to już sukces, że jakieś są.

Aczkolwiek bycie kobietą w mmo wcale nie jest takie różowe - pamiętam tuziny sytuacji kiedy leciała jakaś bardzo soczysta i ożywiona debata na jakiś fajny temat na TS i Flo zachęcona tym co słyszała u mnie w głośnikach szybko logowała się na TS żeby wrzucić swoje 3 grosze do rozmowy (jak to baba) i nagle po jej pojawieniu się na kanale...  chwila konsternacji, chwila ciszy i coś jakby "ee ten tego no ten... o czym to mówiliśmy? ma ktoś może zapisany fit na yy ... ?"  i tyle z debaty :(

Proxima Alland:
Ja mam akurat dobre doświadczenia. Grając w PS2 w klanie gadaliśmy normalnie na TS3. Na początku, chłopaki faktycznie się troszkę mitygowali. Ale jak się już zgraliśmy, to nie było żadnych zahamowań.
Myślę, że tu będzie podobnie ^^

Anthar:
Zalozcie wspolny alliance , podbijcie 1-2 konstelacje - i wszystkie megablocki beda mialy spory problem Was z tamtad wykurzyc.

W wiekszosci w nich dzieciarnia szukajaca drugiej polowy - pozatym jak tu bic kobiety  >:D

Proxima Alland:
@Anthar
nice one, sir....

[youtube]http://youtu.be/GGJRlQRiiNw[/youtube]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej