Forum Gry > Inne gry
X:Rebirth
Szakal:
fajnie sie gra na poczatku conventional 200ml populacji :D
tylko szkoda ze shipy nie biora pod uwage ruchu cial niebieskich ;/
sneer:
etap pierwszy czyli budowa bazy produkcyjnej w ukladzie slonecznym ma swoje uroki :)
fun zaczyna się jednak później
choć to potrafi być miejscami bardzo wolna gra
natomiast żeby pograć dalej , i na serio potem sobie powalczyć to lepiej zacząć ciut lepiej ( populacja , technologie )
Szakal:
sneer ja gram casualowo :D teraz sie mecze error 3021 ;/
Ptysiu:
No to podziwiam was za wytrwałość. Chciałem wykazać te minimum cierpliwości, ale po każdym rozwiązanym problemie pojawia się nowy. Najpierw grze przeszkadzały ustawienia regionalne i nie dało się ukończyć kilku dni ingame bez wysypywania się programu, a teraz nie mogę zaprojektować statku, ze względu na error 91 i 3071... Po krótkiej lekturze wychodzi na to, że jest dla każdego z tych błędów jest kilka możliwych przyczyn i musiałbym wypróbować wszystkie, żeby móc w ogóle pograć. No ludzie powagi :) Przy tym X:Rebirth to majstersztyks.
Zgudi:
--- Cytat: Ptysiu w Listopad 25, 2013, 18:00:02 ---Przy tym X:Rebirth to majstersztyks.
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie, ludzie na forach wymieniają się informacjami jak naprawić błąd 54756xxx żeby móc dalej grać, albo o tym, że muszą edytować save-y, żeby dało się je w ogóle je wczytać. :D.
Bugi to ja w pracy naprawiam, jak bym w domu jeszcze po robocie, to bym oszalał :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej